Este cea mai rapida Skoda Octavia din toate timpurile. Priveste-o ACUM in actiune!

Este cea mai rapida Skoda Octavia din toate timpurile. Priveste-o ACUM in actiune!
  • Cea mai rapida Skoda Octavia din toate timpurile a debutat la Geneva
  • Versiunea RS 245 este pusa in miscare de o unitate 2.0 TSI de 245 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in numai 6.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Skoda continua prezentarea celei mai rapide Octavia din toate timpurile printr-un material video lung de peste 23 de minute.

A debutat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Geneva in perioada 9 - 19 martie si a impresionat o lume intreaga cu performantele sale.

Noua Skoda Octavia RS 245, caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, are nevoie de numai 6.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

De vina pentru respectiva situatie se face o unitate turbo cu patru cilindri si capacitate de doi litri, proiectata pentru a livra soferului aflat la volan un total de 245 CP si 370 Nm.

Cea din urma operatiune mai implica, in functie de doleantele clientului, si o cutie manuala cu sase rapoarte sau una automata, de tip DSG, cu sapte trepte de viteza si padele in spatele volanului.

Pe langa timpul de doar 6.6 secunde necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h, noua Skoda Octavia RS 245 mai anunta cu mandrie si o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste meniul vizual, si reteta propusa in cazul de fata include spoilere fata / spate agresiv stilizate, eleron pentru plafon / portbagaj, dar si jante din aliaj cu design unic.

Multiplele accente de negru de la nivelul caroseriei, evacuarea dubla sau scaunele sport cu suport lateral marit se numara si ele printre principalele atractii ale modelului anterior amintit.

La final, multumita faceliftului aplicat recent versiunii... normale, varianta Skoda Octavia RS 245 se mai lauda si cu ultimele noutati in materie sisteme de siguranta ori conectivitate.

Vorbim, mai exact, de pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, asistent pentru detectarea obiectelor din unghiul mort, ecran tactil de 9.2 inch, internet de mare viteza s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2017