Este cel mai luxos SUV din istoria Skoda. Cum arata noul Kodiaq in echiparea de top Laurin & Klement

Este cel mai luxos SUV din istoria Skoda. Cum arata noul Kodiaq in echiparea de top Laurin & Klement
  • Skoda Kodiaq a primit echiparea de top Laurin & Klement
  • Debuteaza oficial la Geneva
  • Are ceasuri de bord digitale si sistem audio Canton
Distribuie pe Facebook

Cehii de la Skoda au postat primele imagini cu versiunea de top a SUV-ului Kodiaq. Nivelul de echipare Laurin & Klement, caci la el ne referim, aduce cateva schimbari estetice dar si mai multe dotari standard.

Momentan, primul SUV din istoria brand-ului din Mlada Boleslav este disponibil in patru niveluri de echipare. Cel mai accesibil este Active, apoi urmeaza Ambition, Style si versiunea Scout, care in Romania pleaca de la 32.425 de euro.

Acestora li se va alatura imediat dupa Salonul Auto de la Geneva noul varf de gama Laurin & Klement, adica un Kodiaq dotat cu tot ce au cehii de la Skoda mai bun. Spre exemplu, la exterior va veni cu o grila cromata, un spoiler spate usor redesenat, ornamente metalice false pentru sistemul de evacuare si desigur, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch. Nu puteau lipsi emblemele Laurin & Klement, care te anunta ca nu ai de-a face chiar cu orice Kodiaq.

Skoda Kodiaq Laurin & Klement

Interiorul propune materiale si finisaje mai calitative, un volan imbracat fie in piele neagra, fie piele bej, ornamente Piano negre si deasemenea logo-ul nivelului de echipare pe bord, scaune si pe display-ul sistemului de infotainment.

Pe langa aceste imbunatatiri estetice, noua Skoda Kodiaq Laurin & Klement beneficiaza de mai multe dotari oferite inca din standard. Printre acestea se numara farurile full-LED, ceasuri de bord digitale, lumina ambientala cu banda LED, pedale din aluminiu, covorase din material textil, senzori de ploaie, scaun ajustabil electronic pentru sofer si sistemul audio Canton, pe care l-am remarcat atunci cand am testat nava amiral Superb.

Skoda Kodiaq Laurin & Klement

Cea mai accesibila versiune de top ascunde sub capota un propulsor pe benzina, de 1.5 litri TSI, capabil de 150 de cai putere, cu tractiune fata si transmisie manuala. Cel mai tare benzinar are o unitate de 2.0 litri TSI, care transmite ambelor punti 190 de cai putere prin intermediul cutiei de viteze automate DSG.

De partea cealalta avem propulsorul diesel de 2.0 litri TDI, disponibil in doua configuratii de putere: cu 150 sau cu 190 de cai putere. La fel ca si in cazul celei pe benzina, versiunea de 190 de cai vine alaturi de tractiune integrala si transmisie automata DSG.

Skoda Kodiaq Laurin & Klement

Constructorul ceh de automobile va aduce noul Kodiaq Laurin & Klement la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde publicul larg va face cunostinta si cu facelift-ul suferit recent de Fabia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2018