Este inceputul unei noi ere. Legendara masina japoneza a primit o noua generatie

Este inceputul unei noi ere. Legendara masina japoneza a primit o noua generatie
  • Este inceputul unei noi ere
  • Legendara masina japoneza a primit o noua generatie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari V6, ambele cu cate doua turbine in dotare.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 70 de ani si comercializata de-a lungului timpului in peste zece milioane de unitati, legendara Toyota Land Cruiser a primit de curand o noua generatie. Cunoscuta in interiorul companiei japoneze sub numele de cod 300 Series, mult anticipata masina se remarca numaidecat prin design-ul impozant al caroseriei cu cinci portiere si dimensiuni generoase.

Lista atractiilor exterioare culmineaza cu grila uriasa a radiatorului, pe cand meniul specific cabinei adopta un ecran masiv pentru sistemul de infotainment, in contrast total cu ceasurile de tip analog.

Toyota Land Cruiser 300

Toyota Land Cruiser 300

Anuntata chiar zilele acestea, noua Toyota Land Cruiser 300 Series a mai pregatit si cu scaune ventilate, volan incalzit, tapiterie din piele partial perforata. Din dotarea mult anticipatei masini japoneze nu lipsesc nici farurile cu LED, instalatia audio de la JBL, asistentul pentru pastrarea benzii de mers, franarea autonoma cu functie de detectarea a pietonilor si biciclistilor, pilotul automat adaptiv s.a.m.d.

Daca vine vorba, in schimb, despre specificatiile tehnice, respectiva lista debuteaza cu platforma GA-F, adaptata special pentru o constructie de tip body-on-frame, zice compania din Tara Soarelui Rasare.

Mai usoara cu aproximativ 200 de kilograme comparativ cu generatia anterioara, mult anticipata Toyota Land Cruiser 300 Series va fi disponibila la vanzare din vara. Noua masina vine cu doua motorizari V6 sub capota, ambele cu cate doua turbine in dotare, marea batalie urmand a se da intre un benzinar de 3.5 litri, cu 415 CP si 650 Nm, si un diesel de 3.3 litri, cu 309 CP si 700 Nm, aparent.

Toyota Land Cruiser 300

Toyota Land Cruiser 300

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Toyota Land Cruiser 300
mai multe