Este mai tare decat se astepta oricine. Ce performante va avea de fapt noul Porsche GT2 RS

Este mai tare decat se astepta oricine. Ce performante va avea de fapt noul Porsche GT2 RS
  • Apar primele detalii despre performantele noului GT2 RS
  • Acesta ar fi mai puternic decat se credea initial
  • Toate informatiile au fost infirmate de oficialii Porsche
Distribuie pe Facebook

Potrivit unei publicatii auto, noul Porsche 911 GT RS va fi mai puternic decat s-a vehiculat initial. Sportiva germana a fost prezentata in urma cu putin timp in cadrul evenimentului E3, iar rezervarile pentru un viitor exemplar vor debuta spre finalul acestui an.

Los Angeles a gazduit saptamana trecuta cel mai mare eveniment dedicat jocurilor video, Electronic Entertainment Expo, sau E3 pe scurt. Desi au fost lansate mai multe jocuri asteptate de gamerii din intreaga lume, inclusiv Forza Motorsport 7, marea surpriza a show-ului a fost prezentarea in premiera a noului Porsche 911 GT2 RS.

Porsche 911 GT2 RS

Socul a fost cu atat mai mare cu cat nemtii au pastrat secretul pana in ultimul moment. Cei prezenti au putut admira exteriorul noului GT2 RS, wide bodykit-ul, jantele forjate, aripa spate supradimensionata si desigur, elementele din fibra de carbon care nu au numai un rol estetic, ci ajuta si la mentinerea unei greutati mici. 1.500 de kilograme, sa fim mai exacti.

Porsche 911 GT2 RS

Insa performantele au fost parca trecute cu vederea, ceea ce i-a facut pe mai multi jurnalisti auto sa faca niste sapaturi. Primii care au aflat ceva au fost cei de al Automobile Magazine. Acestia sustin ca noul 911 GT2 RS va fi propulsat de un agregat de 3.8 litri, bi-turbo, care va dezvolta 700 de cai putere si 749 Nm cuplu.

Porsche 911 GT2 RS

Mai mult decat atat, sportiva germana va accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 2,9 secunde, iar acul vitezometrului se va opri in dreptul valorii de 341 de km/h. Desigur, toate aceste informatii au fost infirmate de oficialii Porsche, care le-au numit pure "speculatii".

Porsche 911 GT2 RS

Acestia s-au ferit sa ofere detalii oficiale despre performantele noului model, insa urmeaza cu siguranta sa o faca in lunile urmatoare, avand in vedere ca viitorii clienti vor putea sa-si rezerve un exemplar spre finalul acestui an. Vor avea intaietate cei care detin un 918 Spyder.

Porsche 911 GT2 RS

Porsche 911 GT2 RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche 911 GT2 RS
mai multe