Este momentul adevarului. Uite cum arata pe viu, fara Photoshop, noul Audi A8. GALERIE FOTO

  • Noul Audi A8 a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri
  • Limuzina germana impresioneaza in special prin dotarile oferite
  • Clientii vor avea de ales intre motorizari dintre cele mai variate
Distribuie pe Facebook

Dupa mai multe saptamanii in care au publicat doar filme si fotografii spion, nemtii de la Audi au prezentat in cele din urma generatia cu numarul patru a modelului A8.

Asa cum au promis, nemtii de la Audi au risipit ieri misterul care plana deasupra noii generatii a modelului A8, nava amiral a producatorului auto din Ingolstadt si, totodata, solutia companiei pentru clientii care isi doresc altceva decat BMW Seria 7 si Mercedes S-Class.

Vizibil influentata de conceptul Prologue, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului de la Los Angeles din 2014, reiteratia cu numarul patru a respectivei masini de lux propune un design impunator, cu o grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase.

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Numeroase priviri vor atrage, de asemenea, si blocurile optice echipate cu urmatoarele tehnologii: laser, LED si / sau OLED; blocuri optice care, in partea posterioara a caroseriei, sunt unite de o banda subtire ce se intinde pe toate latimea capotei portbagajului.

In ceea ce priveste departamentul interior, urmatoarea generatie a modelului Audi A8 propune o configuratie futurista, cu trei display-uri color de inalta rezolutie doar la nivelul plansei de bord si, totodata, marea majoritate a comenzilor fizice inlocuite de unele tactile.

Noua nava amiral a companiei auto din Ingolstadt porneste pe urmele rivalilor de la BMW si Mercedes alaturi inclusiv de 41 de sisteme de asistenta a soferului, dar si de o suspensie activa care stie, printre altele, sa creasca garda la sol a caroseriei in cazul unui impact lateral.

La nivelul gamei de motorizari, clientii proaspat lansatei limuzine germane de lux vor avea de ales intre cinci unitati pe benzina si motorina, care lucreaza alaturi alaturi de un sistem electric pe 48 volti, dupa cum ne-au tot 'amenintat' nemtii in ultima perioada de timp.

Ulterior, generatia cu numarul patru a modelului Audi A8 va fi disponibila la vanzare si in compania unui sistem de propulsie hibrid, care promite sa ofere undeva in jurul a 450 cai putere si, totodata, o autonomie de pana la 50 kilometri in modul complet electric.

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Audi A8 - Poze reale

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Audi A8 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2017