Este oficial. ASTAZI se lanseaza cel mai avansat break din lume.

Este oficial. ASTAZI se lanseaza cel mai avansat break din lume.
  • Noul Mercedes E-Class T-Modell se lanseaza astazi
  • Break-ul german promite sa impresioneze in special prin tehnologia incorporata la bord
  • Gama de motorizari are ca sursa de inspiratie versiunea sedan
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat in cursul acestei dimineti un clip video ce anunta lansarea noului E-Class T-Modell. Rivalul modelelor Audi A6 Avant si BMW Seria 5 Touring debuteaza... ei bine, chiar astazi.

Spune-le ramas bun interminabilelor filme si fotografii spion. Cea mai noua generatie a neamtului E-Class T-Modell soseste inainte de sfarsitul acestei zile, anunta un scurt teaser video publicat recent de oficialii Mercedes pe reteaua de socializare Facebook.

Asemeni versiunii sedan, rivalul modelelor Audi A6 Avant si BMW Seria 5 Touring este asteptat sa impresioneze in special prin tehnologiile gazduite la bordul, clipul anterior mentionat scotand in evidenta cele doua ecrane de cate 12.3 inch fiecare prezente la nivelul plansei de bord.

Nu vor lipsi din meniu, de asemenea, nici farurile Multibeam LED compuse din 84 de LED-uri controlate individual, acelasi teaser video publicat recent de oficialii Mercedes surprinzand inclusiv materialele de lux ce vor insoti cea mai noua generatie a neamtului E-Class T-Modell.

La categoria trecute cu vederea, dar prezente in peisaj avem de precizat pilotul automat pentru rularea pe autostrada, suspensia pneumatica, dar si iluminarea ambientala in 64 de culori sau sistemul audio Burmester cu tehnologie 3D surround sound.

Tot special pentru iubitorii de gadget-uri, rivalul modelelor Audi A6 Avant si BMW Seria 5 Touring vine cu posibilitatea pornirii, respectiv parcarii sale prin intermediul unei aplicatii pentru telefonul mobil. Oare cate alte automobile din aceasta clasa se mai pot lauda cu o astfel de dotare?

Despre gama de motorizari nu avem inca niciun fel de informatie oficiala, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca cea mai noua generatie a neamtului Mercedes E-Class T-Modell se va bucura de aceleasi unitati turbo pe benzina si motorina precum versiunea sedan.

Intr-o alta ordine de idei, clientii vor avea initial patru optiuni la dispozitie, varful de gama fiind reprezentat de varianta E43 AMG 4Matic - pusa in miscare de un V6 bi-turbo capabil sa livreze tuturor celor patru roti putin peste 400 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe