Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noua masina ofera peste 400 de cai, scaune cu masaj si un design marca Pininfarina

Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noua masina ofera peste 400 de cai, scaune cu masaj si un design marca Pininfarina
  • Este oficial: s-a lansat si in Europa!
  • Noua masina ofera peste 400 de cai, scaune cu masaj si un design marca Pininfarina
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch - conform configuratorului oficial.

Infiintata in urma cu doar cinci ani, prima companie auto din Vietnam a demarat de curand - pe parcursul zilelor trecute, prima etapa a planului ce are ca scop principal cucerirea segmentului european destinat modelelor cu propulsie complet electrica. Respectiva operatiune presupune lansarea in trei tari diferite - Franta, Germania si Tarile de Jos, a duoului compus din noile VF 8 si VF 9, doua SUV-uri caracterizate de un design marca Pininfarina.

Disponibila la preturi incepand de la 43.050, 43.600 sau 44.350 de euro - in functie de piata de desfacere, gama comercializata sub numele de VF 8 se va vinde in doua configuratii: Eco, cu circa 353 CP pe ambele punti si un 0 - 100 km/h in 5.9 secunde, si Plus, cu 408 CP pe ambele punti si un 0 - 100 km/h in 5.5 secunde.

VinFast VF 8 si VinFast VF 9

Fiecare dintre aceste doua variante va pune la dispozitia clientilor - potrivit VinFast, doua optiuni diferite la nivel de baterie, cumparatorii avand de ales intre o unitate cu capacitatea de 82 si alta de 87.7 kWh. Drept urmare, autonomia maxima variaza intre numai 400 si 471 de kilometri - printre factorii ce influenteaza parcursa cu un singur plin de energie regasindu-se si performantelor motoare electrice, prezente in numar de doua in ambele cazuri.

Situatia caracteristica gamei comercializate sub numele de VF 8 este valabila, intr-o oarecare masura, si in cazul noului VF 9, oferit la randul sau in doua savori - Eco si Plus, amandoua insotite de cate doua motoare electrice, o putere totala de 408 CP, tractiune integrala si un 0 - 100 km/h in aproximativ 6.5 secunde.

Vanduta la preturi incepand de la o suma de 58.700, 58.200 sau 59.200 de euro - in functie si de piata de desfacere, conform primei companii auto din Vietnam, reteta botezata VF 9 propune, inca o data, doua capacitati pentru bateria instalata: 92 sau 123 kWh, mai mare decat majoritatea unitatilor prezente pe masinile ce intampina, in prezent, europenii interesati sa detina o electrica. Astfel, autonomia maxima va varia - aparent, intre 423 si 594 de kilometri.

VinFast VF 8 si VinFast VF 9

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze VinFast VF 8 si VinFast VF 9
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2022