Este oficial: s-a lansat si in Romania! Cat costa noua masina germana

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Cat costa noua masina germana
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Cat costa noua masina germana
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 17 inch si climatizare automata, potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul toamnei trecute, cea mai recenta generatie a gamei BMW Seria 4 Convertible a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 53.800 de euro.

In configuratia de baza, respectiva masina a pregatit o motorizare turbo de doi litri si 184 de cai putere, pe benzina, suficient pentru ca celebrul sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina realitate dupa 8.2 secunde.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

De aceeasi unitate in patru cilindri, cu o capacitate de 1.998 de centimetri cubi, se bucura si versiunea 430i. Cu mentiunea ca valorile maxime ale variantei cu pricina cuprind inclusiv 245 de cai putere, potrivit configuratorului oficial.

Ultima optiune destinata amatorilor de benzina coincide cu prima generatie M440i xDrive Convertible, masina pusa in miscare de o motorizare turbo cu sase cilindri, de trei litri si undeva in jurul a 374 de cai putere.

Singura configuratie acompaniata de o unitate diesel poarta denumirea de 420d. Si vine, daca mai trebuie cumva mentionat, alaturi de 190 de cai putere, respectiv un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 7.6 secunde.

Fiecare versiune a noului BMW Seria 4 Convertible se bucura, in standard, de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate, cu exceptia variantei M440i xDrive, care dispune de xDrive.

Aceeasi optiune de performanta M440i xDrive, dar si 420d beneficiaza de o reteta care cuprinde inclusiv un sistem de propulsie micro-hibrid pe 48 de volti. Capabil sa livreze persoanei de la volan alti 11 cai, potrivit configuratorului oficial.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto
mai multe