Este oficial: s-a lansat si in Romania! Jeep ofera pentru prima data in Europa masina asta!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Jeep ofera pentru prima data in Europa masina asta!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Jeep ofera pentru prima data in Europa masina asta!
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus sistem multimedia cu display tactil de 8.4 inch.

Prezentat publicului larg inca de la finele anului 2018, actualul Jeep Gladiator a fost lansat de curand - chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 71.740 de euro, cu mentiunea ca primii clienti vor primi o reducere de pana la 3.798 de euro, potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului local.

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

Nu exista, in clipa de fata, decat o singura varianta de motorizare, cu clientii avand la dispozitie exclusiv un propulsor diesel cu sase cilindri in V. De trei litri si undeva in jurul a 264 de cai livrati ambelor punti.

Acelasi Jeep Gladiator isi va mai intampina clientii de pe piata din Romania - printre altele, si alaturi de doua versiuni diferite de echipare: Overland sau Launch Edition. Prima marcheaza intrarea in gama, oferind in standard si faruri cu LED, sistem de infotainment cu display tactil de 8.4 inch, acces si pornire fara cheie etc.

De cealalta parte, configuratia de top dispune, in plus, si de o camera video pentru incursiunile in off-road. Dar si de volan si scaune cu functie de incalzire, comutare automata faza lunga / faza scurta s.a.m.d.

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Jeep Gladiator
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2021