Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina costa numai 15.173 de euro. In plus, pilotul automat si display-ul central cu diagonala de opt inch sunt oferite in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina costa numai 15.173 de euro. In plus, pilotul automat si display-ul central cu diagonala de opt inch sunt oferite in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina costa numai 15.173 de euro.
  • In plus, pilotul automat si display-ul central cu diagonala de opt inch sunt oferite in standard
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa, mai mult ori mai putin surprinzator, nici aerul conditionat sau sistemul de asistenta pentru mentinerea benzii de mers.

Segmentul destinat cumparatorilor de automobile cu un buget redus s-a imbogatit, de curand, cu o noua optiune, oficialii companiei Hyundai anuntand - zilele acestea, lansarea in Romania a celei mai recente iteratii a subcompactei i20. Oferit la preturi care pornesc de la doar 15.173 de euro, respectivul autoturism asiatic - de 4.065 de milimetri lungime, isi intampina clientii, in varianta de baza, alaturi de o motorizare cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.2 litri, aspirata natural.

Hyundai i20 Facelift

Hyundai i20 Facelift

Acompaniat de o cutie manuala in cinci rapoarte, propulsorul in cauza, pe benzina, livreaza persoanei regasite la volan undeva in jurul a 84 de cai putere si 118 Nm - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in exact 13.1 secunde. Fisa cu specificatii de ordin tehnic a versiunii mentionate si anterior continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu o viteza de top de circa 173 km/h.

Cat despre lista cu dotari standard, ei bine, cel mai accesibil i20 se poate lauda, asa cum precizam - de altfel, si la inceputul acestui material, cu cruise control, cu ecran central cu diagonala de 8.0 inch, cu aer conditionat sau sistem de asistenta pentru mentinerea benzii de mers. Meniul caracteristic modelului asiatic cuprinde inclusiv jante confectionate din otel, geamuri fata si spate cu actionare electrica, volan cu design in patru spite - imbracat in piele, franare autonoma de urgenta.

Doua variante de motorizare si doua versiuni de echipare

In Romania, cea mai noua iteratie a gamei i20 se vinde in doua variante diferite de motorizare, propulsorului I4 de 1.197 de centimetri cubi adus - anterior, in discutie alaturandu-i-se, dezvaluie oficialii companiei Hyundai, o unitate turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 998 de centimetri cubi. Insotit de tenhnologia mild-hybrid, acest motor pe benzina mizeaza pe o transmisie manuala cu sase trepte de viteza in dotare ori o cutie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, pentru a...

... livra persoanei regasite la volan undeva in jurul a 100 CP si 172 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, fie in 10.4, fie in 11.4 secunde. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o viteza de top de circa 188 sau 185 km/h; daca vine vorba - in schimb, despre versiunile de echipare oferite, ei bine, clientii au de ales intre o savoare Comfort si o aroma Led Line.

Hyundai i20 Facelift

Hyundai i20 Facelift

Hyundai i20 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Hyundai i20 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2023