Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de la Volkswagen costa numai 20.902 euro. In plus, scaunele cu incalzire si ceasurile de bord digitale sunt oferite in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de la Volkswagen costa numai 20.902 euro. In plus, scaunele cu incalzire si ceasurile de bord digitale sunt oferite in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina de la Volkswagen porneste costa numai 20.902 euro
  • In plus, scaunele cu incalzire si ceasurile de bord digitale sunt oferite in standard
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici aerul conditionat ori display-ul central cu functie touch si diagonala de 16.5 centimetri - conform configuratorului destinat pietei locale.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 16 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui iulie, cel mai recent T-Cross din istorie are, incepand de azi, si un pret de pornire. 20.902 euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii respectivului produs de la Volkswagen o vor avea de achitat in Romania, acolo unde versiunea de baza 1.0 TSI Base ofera un motor turbo cu doar trei cilindri in linie si o capacitate de 999 de centimetri cubi. Pe benzina, oarecum inutil de adaugat.

Meniul specific variantei mentionate anterior continua - potrivit configuratorului de pe site-ul diviziei locale, atat cu o putere de 95 de cai, cat si cu un cuplu sinonim cu 175 de Newton-Metri, valori livrate rotilor prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci rapoarte in dotare, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un interval de 11.2 secunde.

Volkswagen T-Cross - Facelift

Volkswagen T-Cross - Facelift

Cel mai accesibil T-Cross oferit, zilele acestea, in Romania atinge o viteza maxima de 180 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant nu depaseste 5.6 litri la 100 de kilometri, dupa cate se precizeaza si in cadrul fisei tehnice. Daca vine vorba, in schimb, despre echiparea standard, modelul cu pricina se bucura, ei bine, si de jante cu diametrul de 16 inch, sculptate, ce este drept, din otel, de senzori de parcare fata si spate, de asistent pentru mentinerea benzii de circulatie.

In plus, in suma de 20.902 euro sunt incluse, mai mult ori mai putin surprinzator, si asistenta la pornirea in rampa, limitatorul de viteza, franarea automata de urgenta, detectorul de oboseala, tapiteria realizata din stofa, instrumentele de bord digitale, scaunele cu functie de incalzire, geamurile cu actionare electrica, volanul reglabil in inaltime si profunzime, instalatia de aer conditionat, sistemul multimedia insotit de un display tactil de 16.5 centimetri.

Exceptand varianta de baza 1.0 TSI Base, noul T-Cross Facelift mai poate fi comandat in Romania si intr-o versiune 1.0 TSI DSG Life, reteta in cauza debutand, evident, cu un motor turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 999 de centimetri cubi, care livreaza rotilor, de aceasta data prin intermediul unei transmisii automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, circa 110 cai putere. Oferit la preturi care pornesc de la 24.851 de euro, modelul de la Volkswagen vine, in standard, si cu jante din aliaj, la randul lor pe 16 inch, camera pentru marsarier, Climatronic, sase boxe.

Volkswagen T-Cross - Facelift

Volkswagen T-Cross - Facelift

Volkswagen T-Cross - Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Volkswagen T-Cross - Facelift
mai multe