Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana porneste de la 15.270 de euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana porneste de la 15.270 de euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania
  • Noua masina germana porneste de la 15.270 de euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si Radio Multimedia cu afisaj de 3.5 inch, potrivit importatorului local.

Prima parte a lunii februarie marcheaza debutul unei noi masini germane pe piata din Romania. Este vorba despre Opel Crossland, al carui pret de vanzare porneste de la doar 15.270 de euro, conform datelor de pe site-ul importatorului local.

Respectiva gama, ce concureaza impotriva unor nume precum Volkswagen T-Cross si Ford Puma, este comercializata in sapte niveluri diferite de echipare.

Opel Crossland facelift

Opel Crossland facelift

Oferta disponibila in clipa de fata debuteaza cu versiunea Edition, acompaniata de faruri cu LED, Radio Multimedia si jante structurale pe 16 inch. Urmeaza varianta Business Edition cu senzori de parcare si camera pentru marsarier in plus.

Seria vestilor bune culmineaza cu echiparea Ultimate, care se bucura in standard si de navigatie Pro, scaune fata ergonomice, tapiterie din piele / Alcantara.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua masina germana a pregatit numai trei propulsoare mari si late. Mai precis, clientii gamei Opel Crossland pot opta aparent pentru pentru doua benzinare, un 1.2 aspirat si un 1.2 turbo, dar si un 1.5 diesel.

Drept urmare, puterea maxima livrata exclusiv rotilor de pe puntea fata se ridica la 83, 110, 120 sau chiar 130 de cai, in functie de alegerea cumparatorului.

Opel Crossland facelift

Opel Crossland facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Opel Crossland facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2021