Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana porneste de la 17.981 euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana porneste de la 17.981 euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana porneste de la 17.981 euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie de aer conditionat, conform configuratorului local.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 12 luni, inca de la jumatatea anului 2020, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Opel sub denumirea de Mokka a fost lansata, de curand, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 17.981 euro, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

In versiunea de baza, respectiva masina ofera un motor turbo de 1.2 litri si undeva in jurul a 100 de cai putere, pe benzina, o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completand pachetul tehnic disponibil.

Opel Mokka

Opel Mokka

Reteta caracteristica celei mai accesibile variante a noii game Opel Mokka cuprinde, dupa cum precizam inclusiv anterior, si faruri cu LED, instalatie de aer conditionat, plus jante din otel pe 16 inch. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici radio-ul cu display color de sapte inch sau instrumentele de bord digitale cu display de opt inch.

Vopseaua metalizata, covorasele din velur, dar si un pachet de siguranta in valoare de 418 euro, pe nume NCAP Pack 4 for MT, se numara, in schimb, printre putinele echipamente optionale ale masinii care porneste de la 17.981 euro.

Cea mai noua generatie a gamei cunoscute publicului larg sub denumirea de Opel Mokka se vinde, pe piata din Romania, in cinci niveluri de echipare diferite: Base, Edition, Elegance, GS Line si Ultimate. Gama de motorizari este formata din doua optiuni: un benzinar de 1.2 litri si 100 sau 130 CP / un diesel de 1.5 litri si 110 CP.

Opel Mokka

Opel Mokka

Opel Mokka

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Mokka
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2021