Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina porneste de la 19.407 euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina porneste de la 19.407 euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina porneste de la 19.407 euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv lumini de zi cu LED. Plus aer conditionat cu reglare manuala.

Finalul anului 2022 marcheaza debutul unui nou autoturism de clasa compacta, Kia lansand de curand, pe parcursul zilelor precedente, o versiune mult imbunatatita a celebrei game cunoscute sub denumirea de Ceed. Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la putin peste 19.400 de euro, noua varianta a modelului gandit pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf dispune, in configuratia de baza, de o motorizare cu numai 120 CP.

Oferita sub indicativul 1.0 T-GDi, aceeasi masina mai pune la dispozitia clientilor sai si o transmisie manuala in sase rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de circa 11.2 secunde. Cu acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la o viteza de top de 190 de kilometri pe ora.

Acelasi Ceed Facelift isi va mai intampina viitorii cumparatori - la capitolul unitati de propulsie, si alaturi de un 1.5 T-GDi capabil sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 160 CP. Indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina acum realitate in doar 8.6 secunde, lista atractiilor principale continuand cu o viteza de aproximativ 220 km/h, potrivit diviziei Kia Romania.

Kia Ceed Facelift

Kia Ceed Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Kia Ceed Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2022