Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina porneste de la 23.188 de euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina porneste de la 23.188 de euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina porneste de la 23.188 de euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de 8.0 inch.

Sfarsitul anului 2022 marcheaza debutul unui nou produs de la Kia, binecunoscuta companie de pe continentul asiatic lansand - pe parcursul zilelor trecute, o varianta mult imbunatatita a popularei game vandute sub denumirea de XCeed. Disponibila si pe piata din Romania - la preturi incepand de la putin peste 23.180 de euro, noua varianta a indragitului crossover de clasa compacta ofera, in configuratia de baza, o motorizare turbo in trei cilindri, cu o capacitate de 1.0 litri, pe benzina.

Kia XCeed Facelift

Kia XCeed Facelift

Oferita sub indicativul 1.0 T-GDi, aceeasi masina mai pune la dispozitia clientilor sai si un set de valori sinonime cu 120 CP, plus 172 Nm, indeajuns pentru ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de 11.5 secunde. Cu acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la o viteza maxima de 186 de kilometri pe ora.

Anuntat la jumatatea verii, noul XCeed Facelift isi va mai intampina cumparatorii, la capitolul unitati de propulsie, si alaturi de un 1.5 T-GDi capabil sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 160 de cai putere. De cealalta parte, modelul de top se bucura de serviciile unui 1.6 T-GDi cu 204 CP si 265 Nm sub capota, astfel ca proba 0 - 100 km/h va deveni realitate dupa numai 7.5 secunde, lista atractiilor principale continuand cu o viteza de aproximativ 220 km/h, potrivit diviziei Kia Romania.

Kia XCeed Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Kia XCeed Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2022