Este ultima imagine de dinaintea lansarii oficiale. Volkswagen ne arata farurile noului Touareg

Este ultima imagine de dinaintea lansarii oficiale. Volkswagen ne arata farurile noului Touareg
  • Volkswagen publica o noua imagine a urmatorului Touareg
  • Fotografia surprinde unul dintre cele doua faruri LED
  • Lansarea oficiala are loc la sfarsitul saptamanii viitoare
Distribuie pe Facebook

O singura saptamana a mai ramas pana la premiera mondiala a noului Touareg, insa compania Volkswagen nu pare hotarata sa puna capat campaniei de teasing a acestuia. Nu inainte de a publica o ultima fotografie oficiala, care surprinde blocurile optice de la nivelul partii frontale.

Mult a fost, putin a mai ramas. Volkswagen va prezenta la finele saptamanii viitoare o noua generatie a modelului Touareg. Asteptarile sunt dintre cele mai mari, iar compania germana nu face altceva decat sa puna paie pe foc cu toata aceasta campanie de teasing.

Campanie care continua si, speram noi, se va incheia cu fotografia de astazi, ce are ca subiect principal farurile SUV-ului din Wolfsburg. Faruri despre care ultimele informatii sugereaza ca vor fi cele mai luminoase din segment, un segment care cuprinde inclusiv nume precum Audi Q7 ori Porsche Cayenne.

Si daca tot veni vorba despre aceste automobile, ar cam trebui sa reamtim ca cele doua produse premium ale industriei germane ii vor imprumuta platforma viitorului Volkswagen Touareg. Nu este nimic oficial la acest moment, dar anumite voci sugereaza ca asemanarile vor continua si la nivel de motorizari.

Revenim insa cu picioarele pe moment, la categoria certitudine, si aducem inca o data in discutie cunoscutele celei de-a treia generatii a SUV-ului din Wolfsburg. Adica suspensia pneumatica, instrumentele de bord digitale, directia integrala, ecranul tactil de 15 inch etc.

Volkswagen Touareg - Poza noua

Despre Volkswagen Touareg

Primul SUV din istoria companiei Volkswagen, modelul Touareg a fost lansat pe piata in cursul anului 2002, iar in prezent se afla la generatia cu numarul doi. Aproape un milion de exemplare au ajuns pana la momentul de fata pe strazile planetei.

Unele in compania unor motorizari TDI in cinci cilindri, altele alaturi de unitati W12 FSI. Pe scurt, SUV-ul german a fost comercializat intr-o gama variata de propulsoare pe benzina si motorina, acestora alaturandu-li-se la un moment dat inclusiv o versiune hibrida.

Ca performante notabile, ramane in istorie ziua in care un Volkswagen Touareg a tras dupa el o aeronava de pasageri Boeing 747. Momentul respectiv este, de altfel, sarea si piperul campaniei de teasing a noului model, care ne-a oferit anterior un episod de istorie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2018