Este unic in segmentul lui si tocmai s-a lansat in Romania. Primii clienti primesc la cumparare o reducere de 2.790 euro

Este unic in segmentul lui si tocmai s-a lansat in Romania. Primii clienti primesc la cumparare o reducere de 2.790 euro
  • Noul Hyundai i30 Fastback porneste in Romania de la 20.575 euro
  • Primii clienti primesc o reducere de aproximativ 2.790 euro
  • Modelul de baza ofera o motorizare turbo de un litru si 120 CP
Distribuie pe Facebook

Doua luni si cateva zile mai tarziu de la prima lui aparitie in public, din cadrul Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, noul Hyundai i30 Fastaback a fost lansat in mod mod oficial si pe piata din Romania.

Primul coupe in cinci portiere din segmentul compact, dupa cum afirma cei de la Hyundai, noul i30 Fastback a debutat in premiera mondiala chiar la mijlocul lunii septembrie, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt.

Astazi, la mai bine de noua saptamani de la momentul respectiv, modelul companiei sud-coreene a fost lansat si pe piata din Romania, la un pret de 20.575 de euro - daca scoatem din ecuatie reducerea de 2.790 euro acordata de dealer.

In versiunea de baza, noul Hyundai i30 Fastback propune un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litri, care lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte pentru a livra puntii undeva in jurul a 120 CP si 172 Nm.

Echiparea standard include lumini de zi cu tehnologie LED, proiectoare de ceata, jante din aliaj pe 17 inch, climatizare automata, volan, plus scaune incalzite, geamuri cu actionare electrica, dar si display tactil cu diagonala de 5 inch.

Totodata, cea mai ieftina varianta a coupe-ului in cinci portiere de clasa compacta si origine sud-coreeana mai ofera - fara niciun fel de cost suplimentar, si pilot automat, franare autonoma de urgenta ori Lane Keeping Assist.

Urmeaza pe lista modelul 1.4T-GDi in echiparea Exclusive care, pentru 2.203 euro mai mult, vine la pachet alaturi de 140 CP si 242 Nm, carora li se alatura incarcarea wireless pentru smartpone si un sistem de navitagie cu ecran de 8 inch.

Respectiva versiune este disponibila, de asemenea, si in compania cutii DCT cu sapte rapoarte, care urca suma minima de achitat pana la 24.026 de euro in cazul in care nu luam in calcul reducerea de 2.790 euro acordata de dealer.

Ca si in cazul crossover-ului Kona, lansat pe piata auto din Romania tot in luna noiembrie a anului 2017, noul Hyundai i30 Fastback este nevoit sa se descurce in fata competitiei directe si indirecte fara o motorizare turbodiesel in gama.

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Hyundai i30 Fastback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2017