Esti proprietar de RCZ? Ia-ti masina de pe circuitul Castellet!

Esti proprietar de RCZ? Ia-ti masina de pe circuitul Castellet!
Modelul sport de la Peugeot, RCZ Limited Edition, a fost anuntat inca din 2009 si comenzile celor 200 de exemplare fabricate au fost toate completate. Insa, abia acum, proprietarii care au facut comanda, isi pot lua acasa masinile editie limitata, direct de pe circuitul Castellet, din Franta!
Distribuie pe Facebook

Peugeot RCZ Limited Edition se doreste a fi un model sport al brandului Peugeot. Insa, cu numai 156 de cp, din motorul de 1.6, se adreseaza entuziastilor marcii si celor care nu au nevoie de "serious horsepower".

Peugeot a anuntat oficial ca proprietarii celor 200 de masini RCZ LE sunt invitati pe circuitul Castellet, sa-si ridice masinile. Pe acest circuit, in aceeasi perioada, se antreneaza pilotii oficiali Peugeot cu masinile care vor participa la cursa de 24 h de la Le Mans. Pentru a-i face sa se simta speciali, oficialii marcii franceze au decis ca noii propreitari de RCZ sa petreaca cateva zile alaturi de pilotii echipei Peugeot Sport, in apropierea unei piste, pentru a mai "fura" putin din experienta acestora. Ce se va intampla exact acolo, vom afla cu tot cu poze!

RCZ Limited Edition este fabricat numai in 200 de exemplare, pentru a comemora 200 de ani de existenta comerciala a brandului francez.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2010