EXCLUSIV - Noul Mercedes Clasa A

EXCLUSIV - Noul Mercedes Clasa A
In timp ce cititi, inginerii de la Mercedes lucreaza sa puna pe picioare noul mezin al familiei, clasa A. In plus, se pare ca nici cei de la AMG nu stau degeaba, promitand o varianta de 270 de cp, gata sa se ia la lupta cu Ford Focus RS si alte hot-hatch-uri cu tupeu.
Distribuie pe Facebook

Sportivele din clasa compacta nu vor mai avea liniste! Odata lansat, noul Mercedes clasa A va avea si o versiune sportiva. Mai precis, un propulsor AMG supraalimentat de 270 de cp va face din micul Benz un rival pentru Ford Focus RS, Golf GTI sau Honda Civic Type-R.

EXCLUSIV - Noul Mercedes Clasa A

Aceste vesti calde si interesante vin din partea publicatiei britanice Autocar. Revista mai spune ca, daca la clasa mare, modelele deja se lupta cu Audi RS6, BMW M3 si alte limuzine sportive, pana acum, Mercedes nu a avut competitior la categoria "musca". Asa ca, incepand cu 2012, Mercedes va face cateva surprize interesante fanilor de masini mici si puternice.

Motorul insa, modificat de AMG, va fi unul in 4 cilindri, avand ca baza blocul M271 EVO. Cei peste 270 de cp pe care ii promite Mercedes se pare ca vor fi transferati la toate cele 4 roti, printr-o transmisie automata. Primele modele in 5 usi ale clasei A vor iesi pe piata in anul 2012. Ulterior, Mercedes mai pregateste o surpriza de proportii - un clasa A in 5 usi Coupe, adica un CLS la scara mai mica si... mai indesata. Le asteptam!


Distribuie pe Facebook
mai multe