Exclusiv: primele poze cu Peugeot 508 SW

Exclusiv: primele poze cu Peugeot 508 SW
Nici nu s-a lansat bine berlina ca a si aparut varianta break. Este vorba de marea limuzina Peugeot ce poarta numele de 508, acum in varianta SW. Aceasta, alaturi de berlina, isi vor face debutul oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris.
Distribuie pe Facebook

Acum cateva saptamani, publicam primele poze cu noul Peugeot 508 in 4 usi, surprins in localitatea Carnac din Franta. Acum, iata si varianta Sport Wagon care a fost prinsa in fotografii in zona Bretagne, evident, tot din Franta.

Masina este una aratoasa, care parca ne duce cu gandul la un Passat break. De fapt toate liniile masinii te cam duc cu gandul la o masina germana. Daca nu te uiti la emblema cu leul-paraleul, nu ai zice ca e o masina franceza.

Ca si berlina, varianta SW va avea parte de aceleasi motorizari pe benzina si diesel. Cu siguranta va fi folosit si motorul de 2.2 litri diesel, care se va apropia de 200 de cp ca si putere. In plus, Peugeot pregateste si o surpriza - tractiunea integrala pentru 508 SW. Iar despre un motor hibrid, de ce nu, ca doar este la moda!

Vom reveni cu mai multe poza in amanunt despre noua limuzina franceza, in ambele varianta de caroserie, dupa Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Peugeot 508 SW
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2010