Exista un motiv serios pentru care acest Mitsubishi costa cat un Porsche. De fapt, explicatia vanzatorului nu tine deloc

  • Primul exemplar al seriei Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition a fost scos recent la vanzare
  • Automobilul cu pricina ofera un motor turbo cu o capacitate de doi litri si putere maxima de 303 CP
  • Cumparatorul masinii japoneze va avea de scos din buzunare o suma care se ridica la 88.888 deolari
Distribuie pe Facebook

Primul exemplar al seriei de adio Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition a fost scos recent la vanzare in Brooklyn... pentru un pret care rivalizeaza cu suma necesara achizitionarii unui Porsche 911 Carrera.

Iti mai aduci cumva aminte de seria Lancer Evolution Final Edition, lansata de Mitsubishi pentru a marca iesirea din productie a legendarului sau automobil de inalta performanta?

Ei bine, doar 1.600 de exemplare au fost construite in total, primul dintre acestea aflandu-se in prezent in cautarea unei noi case. Inainte insa de a-i afla pretul, tinem sa precizam inca o data - in cazul in care mai are nevoie, ca el ascunde sub capota o unitate turbo de doi litri si 303 cai putere.

Mitsubishi Lancer EVO de vanzareMitsubishi Lancer EVO de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

Tot Mitsubishi-ul Lancer Evolution Final Edition se mai poate lauda, de asemenea, si cu o transmisie manuala in cinci rapoarte, dar si cu un sistem inteligent de tractiune integrala.

Dupa cum precizam inclusiv la momentul respectiv, fiecare dintre cele 1.600 de exemplare construite in total ies in evidenta atat printr-un plafon de culoare neagra, cat si printr-o pereche de jante Enkei de un crom inchis, primul dintre acestea plusand cu o caroserie finisata intr-un rosu aprins.

Asta la nivel de exterior. Daca vine vorba despre interior, acelasi Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition este caracterizat de o tapiterie neagra, cusuta cu ata contrastanta rosie.

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO de vanzareMitsubishi Lancer EVO de vanzare

Numai vesti bune avem si atunci cand vine vorba despre dotarile oferite de cele 1.600 de exemplare construite in total, pachetul standard gazduind inclusiv geamuri electrice, climatizare automata, dar si cruise control, asistenta la parcare sau ecran tactil de 6.1 inch si sase difuzoare.

Si totusi, care-i problema cu acest Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition? Asa cum spuneam si doar cateva randuri mai sus, la inceputul materialului in cauza, pretul cerut de vanzatorul sau.

Intr-o alta ordine de idei, cel care isi doreste privilegiul de a detine primul dintre cele doar 1.600 de exemplare construite in total va avea de scos din buzunare undeva in jurul a 89.000 de dolari, suma de bani care rivalizeaza cu nota de plata a unui Porsche 911 Carrera not-nout.

Mitsubishi Lancer EVO de vanzareMitsubishi Lancer EVO de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Mitsubishi Lancer EVO de vanzare
mai multe