Exteriorul arata de milioane, dar stai sa vezi interiorul. Noua masina are doua ecrane prin care controlezi absolut totul

Exteriorul arata de milioane, dar stai sa vezi interiorul. Noua masina are doua ecrane prin care controlezi absolut totul
  • Audi a lansat la mijlocul saptamanii trecute un nou A6 Avant
  • Modelul german iese in evidenta printr-un exterior de milioane
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase tehnologii de top
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul acestui an, insa compania nu a oferit pana la momentul de fata niciun fel de informatie cu privire la pretul de vanzare.

Se inteteste batalia pentru suprematie din segmentul E. Cea mai noua generatie a modelului Audi A6 a primit la mijlocul saptamanii trecute si o versiune break. Iar lucrurile nu arata deloc bine pentru BMW Seria 5, respectiv Mercedes E-Class.

Programata sa ajunga in showroom-uri inainte de sfarsitul acestui an, varianta Avant a masinii germane de clasa mare stie cum sa impresioneze. Are un exterior de milioane, cu faruri HD Matrix LED si jante pe 21 de inch in configuratia de top.

Si mai interesanta este ce s-a intamplat la interior, unde toate butoanele de la nivelul consolei centrale au disparut pur si simplu. In locul lor notam aparitia a doua ecrane tactile, unul de 10.1, altul de 8.6", prin care controlezi absolut totul.

Un alt treilea display color, cu diagonala de 12.3 inch de-aceasta data, raspunde prezent din spatele volanului cu design in patru spite. Nu este de tip touchscreen, ci doar complet configurabil si gazduieste tehnologia Audi virtual cockpit, evident.

Despre propulsoarele care vor insoti noul A6 Avant in showroom-uri, germanii nu au suflat nicio vorba pana la momentul de fata. Nu ar fi insa nicio surpriza ca gama de motorizari sa cuprinda unitatile V6 de trei litri folosite de versiunea sedan.

Unitati V6 de trei litri pe benzina si motorina, care dezvolta 340 CP in varianta 55 TFSI si 286 CP in configuratia 50 TDI. Pentru un maximum de performanta si eficienta, motoarele in cauza vor face parte dintr-un sistem micro-hibrid.

Din punct de vedere tehnologic, pe langa dotarile strecutare printre randurile anterioare, noul Audi A6 Avant mai promite si cinci senzori radar, cinci senzori ultrasonici, cinci camere si un scaner laser. Totul pentru un condus semi-autonom.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2018