Fa cunostinta cu noua LADA NIVA TRAVEL: 4x4 in standard, design modern si un pret imbatabil

Fa cunostinta cu noua LADA NIVA TRAVEL: 4x4 in standard, design modern si un pret imbatabil
  • 4x4 oferit in standard
  • Motor de 1.7 litri pe benzina
  • Vechiul model pornea de la 9.600 de dolari
Distribuie pe Facebook

Productia noii Lada Niva Travel a debutat saptamana aceasta in Rusia. SUV-ul vine cu un sistem de tractiune integrala in standard iar pretul de achizitie se asteapta sa fie foarte accesibil.

In 1982, compania ruseasca AutoVAZ lansa modelul VAZ-2123 care in 2003, in urma jonctiunii dintre AutoVAZ si General Motors, a fost rebrand-uit Chevrolet Niva.

Americanii s-au retras in urma cu cateva luni din acesta afacere si au fost de acord sa le cedeze cele 50 de procente pe care le aveau rusilor. Tot atunci, modelul Chevrolet Niva a revenit la denumirea de Lada Niva Travel iar acum, versiunea facelift, a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Rusia.

Lada Niva Travel

Cu un design modern, care duce pe alocuri cu actuala Toyota RAV4, filtru de aer extern in standard, stopuri full-LED, anvelope de off-road, elemente de protectie din plastic si o tractiune 4x4 permanenta, noua Niva Travel se anunta un competitor real pentru SUV-urile, mai scumpe, din Europa sau America.

Ca motorizare, Lada a pregatit un propulsor de 1.7 litri pe benzina care dezvolta 80 CP si 127 Nm cuplu. Unitatea este conectata la o transmisie manuala cu cinci trepte; in aceste conditii, repriza 0-100 km/h dureaza 19 secunde iar viteza de top este de 140 km/h.

Lada Niva Travel

Rusii nu au dezvaluit pretul noii Niva Travel facelift dar modelul anterior costa intre 9.600 si 11.500 de dolari ceea ce este mai mult decat decent pentru un SUV cu 4x4 in standard.

Lada Niva Travel

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2020