Fa cunostinta cu noul Porsche Macan Turbo facelift: motor V6 biturbo si 440 de cai putere

Fa cunostinta cu noul Porsche Macan Turbo facelift: motor V6 biturbo si 440 de cai putere
  • Motor V6 biturbo de 2.9 litri
  • Tractiune integrala si cutie automata
  • Franele carbon-ceramice optionale
Distribuie pe Facebook

Porsche Macan facelift are un nou varf de gama. Este vorba despre versiunea Macan Turbo, echipata cu un propulsor V6 biturbo, tractiune integrala si transmisie automata cu sapte trepte.

Porsche Macan facelift a debutat oficial, in Europa, anul trecut cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Initial, clientii avea la dispozitie o singura versiune, cea standard, iar ulterior nemtii au lansat si varianta Macan S.

Porsche Macan Turbo facelift

Acum a venit vremea sa facem cunostinta cu noul varf de gama Macan Turbo. Din punct de vedere estetic, acesta se diferentiaza de celelalte versiuni Macan printr-un splitter frontal, prize de aer mai mari, jante cu diametrul de 20 de inch, o aripa spate fixa si, nu in ultimul rand, patru terminatii pentru sistemul de evacuare.

Printre cele mai interesante echipamente regasite la interior avem scaunele sport cu reglaj electric pentru pasagerii din fata, plafon imbracat in Alcantara, cel mai recent sistem de infotainment cu display de 10.9 inch sau un sistem audio Bose cu 14 incinte.

Porsche Macan Turbo facelift

Sub capota, SUV-ul german ascunde un V6 biturbo de 2.9 litri care livreaza ambelor punti 440 de cai putere si 550 Nm cuplu prin intermediul unei transmisii automate cu sapte trepte. In configuratie normala, Macan Turbo atinge 100 de km/h in 4.5 secunde dar pachetul optional Sport Chrono face ca aceasta repriza sa scada la 4.3 secunde.

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului se opreste in dreptul valorii de 270 km/h.

Porsche Macan Turbo facelift

Porsche declara un consum mediu mixt de 9.8 litri/100 de kilometri iar pentru a se incadra in cele mai noi standarde de emisii motorul a fost echipat cu un filtru de particule. In consecinta, emisiile de CO2 masoara 224 de grame per kilometru.

Porsche Macan Turbo facelift

In standard, noul Macan Turbo este dotat cu franele Porsche Surface Coated Brake dar clientii pot alege si sistemul de franare Porsche Ceramic Composite Brake inclus pe lista cu dotari optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe