Fa cunostinta in premiera cu noul Ferrari J50

Fa cunostinta in premiera cu noul Ferrari J50
  • Ferrari a lansat un nou model, botezat J50
  • Acesta a fost creat pentru a marca cei 50 de ani de existenta a brandului italian in Japonia
  • Noul J50 este bazat pe 488-ul Spider
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Maranello a anuntat lansarea unui nou model, botezat J50. Acesta va fi construit in numai 10 exemplare de catre divizia Special Projects, si a luat nastere pentru a marca cei 50 de ani de existenta Ferrari in Japonia.

Brand-ul italian stie cum sa celebreze un eveniment important, iar implinirea a 50 de ani de existenta Ferrari in Japonia nu avea cum sa treaca pe sub radarul inginerilor de la Maranello. Pentru a sarbatori acest moment, divizia Special Projects "vinovata" de alte modele speciale precum 458 MM Speciale sau P540 Superfast Aperta, a fost insarcinata cu desenarea unui nou supercar, care a primit numele J50.

Ferrari J50

Asa cum era de asteptat italienii au livrat ca de fiecare data, iar rezultatul este o silueta futurista, care aduce aminte de targa-urile anilor '70-'80, si care parca imbina perfect trasaturile unor modele legendare precum F50 sau Dino.

Ferrari J50

Design-ul este caracterizat de o parte frontala agresiva, cu faruri subtiri, 2 aripioare aerodinamice proeminente si o insertie neagra care se intinde de-a lungul barei fata, si continua neintrerupta pana la prizele de aer laterale.

In spate, sar imediat in evidenta cele 4 stopuri nemaintalnite la un model Ferrari de pe vremea F430-ului, diffuser-ul, si nu in ultimul rand liniile deosebite ale aripilor, completate de jantele forjate pe 20 de inch.

Ferrari J50

Asa cum probabil v-ati dat seama deja, noul Ferrari J50 are la baza 488-ul Spider, de la care a preluat si propulsorul V8 turbo de 3.9 litri. Acesta a fost imbunatit pe ici pe colo, astfel ca sub capota acestui model special dezvolta cu 20 de cai putere mai mult decat in cazul 488-ului.

Interiorul a ramas in mare parte neschimbat, insa propune o noua combinatie de culori rosu-negru, aplicata detaliilor din piele si Alcantara.

Ferrari J50

Chiar daca a fost creat pentru a celebra un eveniment special din istoria companiei, noul Ferrari J50 nu va fi un model unicat, ci va fi construit in 10 exemplare, care la randul lor vor fi modificate dupa gusturile viitorilor proprietari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ferrari J50
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2016