Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo de 1.5 litri livreaza rotilor aflate pe puntea fata undeva in jurul a 180 de cai putere. Plus 300 de Nm.

Partea a grupului Changan Automobile din China, compania Oshan a publicat la inceputul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale ale SUV-ului X5, despre care presa locala scrie ca va fi comercializat la preturi de la (echivalentul a) 11.220 de euro. Sub capota, respectiva masina gazduieste o motorizare turbo cu capacitatea de 1.5 litri, ce lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj pentru a livra rotilor aflate pe puntea fata undeva in jurul a 180 de cai putere.

Oshan X5

Oshan X5

In ceea ce priveste partea estetica, grila de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului reprezinta principalul element de atractie in cazul de fata, insa nu vor trece neobservate - de asemenea - nici prizele uriase de aer sau difuzorul fals de la nivelul spoilerului spate. Ori nenumaratele linii proeminente specifice lateralului.

Aceeasi masina chinezeasca, ce va fi comercializata sub denumirea de Oshan X5, se mai poate lauda, in plus, si cu o cabina moderna, care impresioneaza in special prin configuratia cu doua display-uri color de la nivelul plansei de bord. Ceasurile digitale si ecranul tactil destinat sistemului de infotainment sunt insotite de diferite accente din piele in doua culori, ornamente care imita fibra de carbon si scaune fata cu suport lateral marit, cusaturi contrastante si volan multifunctional cu parte inferioara plata.

Oshan X5

Oshan X5

Oshan X5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Oshan X5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2020