Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.8 litri lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte - de tip DCT, pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 184 de cai si 300 de Newton-Metri.

Iese numaidecat in evidenta prin grila de dimensiuni generoase a radiatorului, insa adevarul este ca nici accentele de portocaliu caracteristice prizelor verticale de aer sau jantele din aliaj - ce dispun de diametrul de 19 inch, nu vor trece neobservate. Ba dimpotriva.

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua cu un set de stopuri unite cu o banda neagra, in timp ce meniul interior cuprinde inclusiv o pereche de display-uri uriase - cu unul dintre acestea gazduind ceasurile de bord digitale si configurabile.

Comercializata sub denumirea de Geely Boyue X - la preturi incepand de la 16.000 de euro, conform datelor de pe site-ul companiei producatoare, noua masina de la Geely mai ofera, in functie de nivelul de echipare ales, si scaune ventilate. Si boxe de la Bose.

Din peisaj nu lipsesc - potrivit sursei mentionate si anterior, nici trapa panoramica de dimensiuni generoase, senzorii de parcare, camera de 540 de grade, afisajul pe parbriz, climatizarea cu reglare pe doua zone a temperaturii, incarcarea wireless a telefonului mobil, pilotul adaptiv.

Acompaniata de o lungime de 4.544 de milimetri si un ampatament de 2.67 metri, respectiva reteta a mai pregatit - daca mai trebuia precizat, si un propulsor turbo cu patru cilindri in linie. Insotit de capacitatea de 1.8 litri, acesta dezvolta 184 de cai si 300 de Newton-Metri.

Timpul specific sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - insa, cu pedala de acceleratie la podea, valoarea caracteristica vitezei de top urca pana la 200 de kilometri pe ora. Conform datelor de pe site-ul companiei producatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2022