Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Disponibila, la vanzare, in schimbul unei sume de aproximativ 21.765 de euro, potrivit unui comunicat oferit presei, aceasta combina un exterior sportiv, cu elemente specifice unui SUV Coupe, cu un interior high-tech, caracterizat de un display curbat masiv.

Se remarca in special prin blocurile optice frontale duble, un numar considerabil de priviri urmand sa atraga insa, daca mai trebuia precizat, si grila supradimensionata a radiatorului sau capota bombata a motorului. Anuntata cu doar cateva momente in urma, in dimineata zilei de miercuri, prima generatie a produsului comercializat de compania Buick sub numele de Envista se mai poate lauda, totodata, si cu unele detalii laterale proeminente, cu o linie alungita a plafonului, jante din aliaj si difuzor posterior masiv.

Buick Envista

Lista atractiilor principale continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o plansa de bord imbracata in piele, un volan multifunctional cu trei spite, o instalatie de climatizare cu reglare automata, instrumente de bord digitale, scaune incalzite, cusaturi contrastante, insertii de piele intoarsa, comenzi vocale, incarcare wireless a telefonului mobil, update-uri de la distanta.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri in perioada urmatoare de timp, inainte de finalul anului 2022, aceeasi prima generatie a modelului pe nume Buick Envista isi va mai intampina cumparatorii si alaturi de un propulsor 1.5 turbo, pe benzina, sinonim cu 184 de cai putere. Si, totodata, capabil sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval deloc neglijabil, de 7.9 secunde, conform informatiilor puse la dispozitia publicului larg.

Buick Envista

Buick Envista

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2022