Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan-ul isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan-ul isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Logan-ul isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie doar un benzinar cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, oferit insa atat intr-o varianta aspirata, cat si intr-o versiune supraalimentata - cu turbina.

Divizia din China a celebrului grup american General Motors a publicat la inceputul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale ale noului Baojun RC-5, o masina de clasa compacta care vine cu dimensiuni similare celebrei Skoda Octavia. Oferita la vanzare in doua configuratii complet diferite - atat ca berlina, cat si sub forma de break, cea mai recenta creatie a companiei cunoscute sub denumirea de SAIC-GM-Wuling se remarca printr-o parte frontala agresiv stilizata, cu luminile de zi pozitionata in imediata apropiere a capotei motorului, in timp ce farurile au fost coborate la nivelul spoilerului.

Baojun RC-5 si RC-5W

Baojun RC-5 si RC-5W

Baojun RC-5 si RC-5W

Seria atractiilor exterioare continua cu grila supradimensionata a radiatorului, plus aripile laterale bine conturate si stopurile unite cu o banda iluminata la randul ei in rosu, in timp ce reteta specifica departamentului interior impresioneaza in special prin pereche de display-uri color si aspectul minimalist al consolei centrale.

Aceasta reprezinta insa doar o mica parte a unui mai mare intreg, cea mai recenta creatie a companiei cunoscute sub denumirea de SAIC-GM-Wuling urmand a-si intampina clientii alaturi de multe alte tehnologii moderne, unele imprumutate de la masinile de lux - inclusiv 17 sisteme de asistenta, semnalizare dinamica si chiar scaune cu functie de memorare a pozitiei, daca iti vine sa crezi. Sub capota, noua gama Baojun RC-5 a pregatit doua benzinare cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, unul aspirat de 99 CP, iar celalalt turbo, cu 147 CP in compartimentul motor, potrivit datelor oficiale.

Livrarea valorilor maxime catre rotile de pe puntea fata se va face fie printr-o cutie manuala in sase rapoarte, fie printr-o transmisie automata cu un numar identic de trepte, ultima parte a comunicatului de presa dat astazi publicitatii lamurind, de asemenea, si dilema pretului de pornire: echivalentul a 7.334 de euro.

Baojun RC-5 si RC-5W

Baojun RC-5 si RC-5W

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Baojun RC-5 si RC-5W
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2020