Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display central cu o diagonala mai mare de zece inch. Plus instrumente de bord digitale si camera de 540 de grade.

Celebra companie chinezeasca Geely profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Chengdu pentru a prezenta lumii intregi mult anticipata generatie cu numarul patru a sedanului Emgrand. Construita pe platforma BMA, noua masina de clasa B masoara aproape 4.64 metri in lungime, pe cand latimea si inaltimea nu depasesc 1.820, respectiv 1.460 de milimetri.

Disponibila in schimbul echivalentului a 11.367 de euro, la cursul de schimb al zilei de astazi, berlina cu un coeficient aerodinamic de doar 0.27 se remarca, din punct de vedere estetic, in special prin grila cu lamele verticale a radiatorului. Pozitionata la un unghi aproape drept.

Geely Emgrand

Geely Emgrand

Reteta caracteristica departamentului exterior continua, la nivelul partii frontale a caroseriei, cu farurile cu lumini de zi incorporate si prizele de aer angulare, in timp ce blocurile optice unite cu o banda iluminata reprezinta caracteristica dominanta a partii din spate. Din meniu nu lipsesc insa nici suprafetele laterale proeminente sau jantele din aliaj cu design unic.

In cabina, de cealalta parte a usilor, mult anticipata generatie cu numarul patru a sedanului Geely Emgrand vine, asemeni masinilor premium, cu doua display-uri de dimensiuni generoase. Unul de 12.3 inch pentru ceasurile de bord si unul de 10.25 inch pentru sistemul multimedia.

Aceeasi noua masina de clasa B se mai poate lauda, printre altele, si cu un volan multifunctional cu parte inferioara plata, cu guri de ventilatie alungite, cu o camera video de 540 de grade, cu update-uri de la distanta. Plus aer conditionat cu functie de purificare, portbagaj cu deschidere hands-free si asistent vocal inteligent, dupa cum scrie in comunicatul de presa.

Sub capota, respectiva berlina a pregatit exclusiv un benzinar aspirat din aluminiu, de 1.5 litri si undeva in jurul a 114 cai putere, disponibil alaturi de o cutie manuala cu cinci rapoarte sau, optional, o transmisie CVT setate pentru a se comporta ca o automata clasica, cu opt trepte.

Geely Emgrand

Geely Emgrand

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Geely Emgrand
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2021