Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri - pe benzina, dezvolta undeva in jurul a 188 de cai putere.

Iese numaidecat in evidenta prin farurile alungite si grila neobisnuita a radiatorului, insa nici pragurile laterale proeminente ori linia aproape nesfarsita a plafonului - ce aduce aminte de fastback-urile in cinci portiere, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv un difuzor de aer atent sculptat - ce gazduieste si evacuarea cu doua tobe de esapament, seria vestilor bune continuand cu eleronul retractabil, cu stopurile unite cu o banda de culoare rosie, cu diferite detalii ce imita fibra de carbon.

Changan UNI-V

Changan UNI-V

Aceeasi masina comercializata sub denumirea de Changan UNI-V a mai pregatit si patru display-uri color - folosite pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, viitorii clienti si cumparatori urmand a descoperi la interior si un volan oval. Dar si ceasuri de bord digitale si configurabile.

Totodata, din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici comenzile fizice, scaunele cu suport lateral marit si tetiere incorporate, ornamentele ce imita fibra de carbon, pielea sintetica finisata in doua culori contrastante si acompaniata de cusaturi portocalii, butonul Super Race pentru activarea modului Sport etc.

Disponibila in schimbul unei sume minime ce echivaleaza cu 17.000 de dolari, dupa cum anunta presa locala, respectiva berlina este pusa in miscare de un benzinar I4 turbo - cu o capacitate cilindrica de 1.5 litri. Ce pune la dispozitia persoanei aflate la volan, printr-o cutie DCT, 188 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Changan UNI-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2022