Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Sandero Stepway isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Sandero Stepway isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, noul Sandero Stepway isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale. Plus airbag central pentru sofer si pasagerul din dreapta.

Compania Hyundai continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg Casper, un crossover adorabil cu lungimea de 3.595 de milimetri si un pret de pornire de doar 13.850.000 de woni - echivalentul a putin peste 10.000 de euro, la cursul actual. Disponibil deja pentru rezervare, respectivul model al producatorului sud-coreean se remarca numaidecat prin design-ul modern al caroseriei, in timp ce interiorul impresioneaza in special prin scaunele fata rabatabile, insa si bancheta spate reglabila va avea parte de admiratorii sai.

Hyundai Casper

Aceeasi masina a mai pregatit, de asemenea, si un set de lumini de zi cu tehnologie LED, dar si jante din aliaj de pana la 17 inch, un sistem de infotainment cu display color de opt inch, instrumente de bord digitale si instalatie audio cu sase difuzoare. Lista atractiilor principale continua cu airbagul central pentru sofer si pasagerul din dreapta, cu climatizare automata, diferite dotari de siguranta activa s.a.m.d.

Sub capota, adorabilul Hyundai Casper ofera doua benzinar cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, marea batalie pentru clienti urmand a se da intre o varianta aspirata de 75 de cai putere si o versiune turbo cu aproape 100 de cai putere, dupa cum reiese si din primele informatii si detalii oficiale oferite publicului larg. Ambele configuratii sunt insotite, potrivit comunicatului de presa dat publicitatii, atat de o transmisie automata cu patru rapoarte, cat si de un sistem de tractiune fata, daca mai era nevoie cumva de o astfel de precizare.

Hyundai Casper

Hyundai Casper

Hyundai Casper

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Hyundai Casper
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2021