Facelift modest pentru gama de modele Renault Laguna

Facelift modest pentru gama de modele Renault Laguna
Lansata pe piata la sfarsitul anului 2007, cea de-a treia generatie a modelului Renault Laguna a ajuns in situatia in care striga cu disperare dupa un inlocuitor. Pentru moment insa, constructorul francez ofera doar un facelift minor.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi disponibila la vanzare incepand cu sfarsitul lunii curente, noua gama de modele Renault Laguna se remarca la exterior printr-o parte frontala usor restilizata, scoasa in evidenta de LED-urile proaspat instalate la nivelul prizelor de aer.

Renault Laguna Facelift

De asemenea, viitorii clienti vor putea opta si pentru noi seturi de jante, lista cu imbunatatiri continuand la nivelul interiorului, acolo unde regasim atat un sistem de infotainment cu ecran tactil de sapte inci, cat si un sistem audio Bose de inalta fidelitate.

Renault Laguna Facelift

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noua gama de modele Renault Laguna se poate lauda in special cu larga sa paleta de motorizari, cumparatorii automobilului francez avand la dispozitie numeroase optiuni, precum un 1.5 dCi de 110 CP, un 2.0 dCi disponibil in trei versiuni de putere - cu 130, 150 sau 175 CP, dar si un V6 diesel de 240 cai putere.

Renault Laguna Facelift

De asemenea, noul Renault Laguna poate fi comandat si intr-o versiune 2.0 16V, respectiv o varianta TCe 180, transmisia puterii catre roti facandu-se - in functie de motorizare, fie prin intermediul unei cutii manuale, fie prin intermediul unei cutii automate - printre care si proaspat lansata unitate EDC cu dublu-ambreiaj.

Renault Laguna Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Renault Laguna Facelift
mai multe