Facelift pentru cel mai mare model din gama MINI. Cea mai slaba motorizare are 3 cilindri si 102 CP

Facelift pentru cel mai mare model din gama MINI. Cea mai slaba motorizare are 3 cilindri si 102 CP
  • Imbunatatiri estetice
  • Varianta plug-in hybrid
  • Trei motorizari diesel si trei pe benzina
Distribuie pe Facebook

Mini Countryman, cel mai mare model din gama constructorului britanic de automobile a primit un bine-meritat facelift. Acesta va fi disponibil si intr-o versiune plug-in hybrid cu 220 CP si autonomie cuprinsa intre 51 si 66 de kilometri.

A doua generatie Mini Countryman a fost lansata in urma cu trei ani iar acum cel mai mare model din gama producatorului britanic a primit un facelift.

Din punct de vedere estetic, Countryman are o grila frontala noua, stopuri care pe fundal au drapelul Regatului Unit, celebrul Union Jack, spoiler spate usor redesenat, jante cu diametrul de 16 sau 17 inch sau faruri si lumini de ceata cu LED oferite inca din standard.

Mini Countryman facelift

Optional, clientii vor putea opta pentru farurile adaptive LED cu tehnologie matrix dar si pentru jante cu diametrul de pana la 19 inch.

Totodata, acest facelift aduce si doua nuante exterioare noi: White Silver si Sage Green. In functie de nivelul de echipare ales, oglinzile si plafonul pot fi vopsite in alb, negru sau argintiu.

Mini Countryman facelift

Tot in standard, Mini Countryman facelift propune ornamente exterioare cromate (ramele farurilor, conturul interior al stopurilor, grila frontala, manerele portierelor, accesoriile de pe aripile laterale) insa optional clientii pot bifa linia Piano Black Exterior care inlocuieste cromul cu negru.

Mini Countryman facelift

Pentru interior britanicii au pregatit culori noi pentru tapiterie din piele, instrumentar de bord digital cu display de 5 inch (optional), ecran central de 8.8 inch pentru sistemul de infotainment si mai multe pachete optionale care modifica nuantele si materialele folosite in partea inferioara a plansei de bord.

Mini Countryman facelift

Gama de motorizari include trei unitati pe benzina, trei diesel si o varianta plug-in hybrid. Toate respecta insa normele de poluare Euro 6d si in consecinta vin echipate cu filtru de particule - cele pe benzina - sau cu sistem de tratare a gazelor de esapament cu o solutie pe baza de uree.

Mini Countryman facelift

Intrarea in gama se face cu Mini One Countryman facelift. Acest model este echipat cu motor de 1.5 litri, cu trei cilindri, capabil de 102 CP. Transmisia manuala cu sase trepte este standard iar una automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj este oferita contra cost.

Mini Countryman facelift

Urmatorul model este Mini Cooper Countryman facelift. In cazul sau, motorul de 1.5 litri dezvolta 136 CP si 220 Nm cuplu si este disponibil atat cu tractiune fata si cutie manuala cat si cu tractiune integrala si transmisie automata cu opt rapoarte.

Mini Countryman facelift

Cel mai puternic Countryman facelift pe benzina este varianta Cooper S care vine echipata cu un motor de 2.0 litri si 178 de cai putere. In cazul sau, suta de kilometri pe ora este atinsa in 7.5 secunde.

Mini Countryman facelift

Fanii motorizarilor diesel vor avea la dispozitie variantele Mini One D Countryman facelift cu motor de 1.5 litri si 116 CP, tractiune fata si cutie manuala cu sase trepte, Mini Cooper D Countryman si Cooper D Countryman All4 care vin echipate cu un motor de 2.0 litri.

Acelasi propulsor va putea fi regasit si sub capota versiunilor Cooper SD si Cooper SD All4.

Mini Countryman facelift

Unitatea cu patru cilindri dezvolta 150 CP si 350 Nm cuplu, respectiv 190 de cai putere pentru cele doua din urma.

Mini Countryman facelift

Asa cum spuneam la inceputul acestui material, Mini Countryman facelift va putea fi comandat si intr-o versiune plug-in hybrid denumita oficial Mini Cooper SE Countryman All4.

Mini Countryman facelift

Sistemul de propulsie este compus dintr-un motor de 1.5 litri, pe benzina, si o unitate electrica, ambele dezvoltand impreuna 220 de cai putere. O baterie de 9.6 kWh asigura o autonomie electrica de 55-61 kilometri. In cazul ei, singura transmisie disponibila este cea automata cu sase trepte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mini Countryman facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2020