Facelift pentru Porsche Cayman si Boxster

Facelift pentru Porsche Cayman si Boxster
Stiri noi de la Porsche: constructorul german va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles a doua generatie a modelelor Cayman si Boxster. Cele doua masini ale constructorului din Stuttgart au primit o serie de imbunatatiri, printre care mai multa putere si cutia de viteze cu dublu ambreiaj.
Distribuie pe Facebook
Un nou motor boxer de 2.9 litri dezvolta 255 cai putere pentru Boxster si 265 cai putere pentru Cayman. Versiunile S vor beneficia de un motor de 3.4 litri cu injectie directa, ce dezvolta 310 cai putere in cazul lui Boxster S sau 320 cai putere in cazul lui Cayman S. Pe langa cresterea de putere, a doua generatie a modelelor Cayman si Boxster va mai beneficia si de cutia de viteze PDK (Porsche-Doppelkupplungsgetriebe), cu dublu ambreiaj. Datorita transmisiei PDK, performantele au crescut (0 - 100 km/h in 4.9 secunde pentru Cayman S) si consumul a scazut (8.9 litri pentru motorul de 2.9 litri si 9.2 litri pentru motorul de 3.4 litri).

Porsche Boxster si Porsche Cayman vor fi disponibile la vanzare din februarie 2009, cu preturi incepand de la 38.600 euro pentru Boxster si 41.700 euro pentru Cayman.





Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Facelift pentru Porsche Cayman si Boxster
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2008