Facelift pentru Volvo S80 - raspunde prezent la Geneva

Facelift pentru Volvo S80 - raspunde prezent la Geneva
Volvo si-a anuntat intentia de a introduce o noua versiune a modelului S80 cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, ce va avea loc intre 5-15 martie anul acesta. Noul model va beneficia atat de o restilizare a liniilor si curbelor existente, cat si de motorizari revolutionare.
Distribuie pe Facebook

In domeniul design-ului, noul Volvo S80 este asteptat sa se inspire de la XC60 crossover si S60 concept. Asa cum ne-a obisnuit in materie de styling, marca suedeza de automobile (care la momentul actual este in proprietatea Ford) nu va opera o schimbare majora a aspectului caroseriei, cea mai importanta modificare tinand de redimensionarea grilei fata.

In materie de performanta, Volvo va oferi un motor diesel bi-turbo in cinci cilindri si 2,4 litri care produce 205 cai putere si un cuplu de 420 Nm. Si poate va asteptati la consumuri astronomice. Nici ca sunteti mai departe de adevar. in ciclu complet de functionare, acest motor consuma 6,2L/km, emitand doar 164gr. de dioxid de carbon pe kilometru.

Si nu am terminat. Compania scandinava a imbunatatit, de asemenea, vechiul motor diesel de 2,4 litri, aceeasi cilindree oferind acum 175 de cai putere si un cuplu de 420 Nm, totul la un consum declarat de 5,8L/100 km.

Celor inca neloviti de criza economico-financiara mondiala le spunem doar ca modelul invinuit va fi prezent la dealerii din Europa cu incepere din primavara anului 2009.



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Facelift pentru Volvo S80
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2009