Facelift reusit pentru Kia Ceed: prima imagine oficiala

Kia Ceed este o masina cel putin controversata, care mai nou va primi un facelift cat se poate de proaspat. Cu un succes de vanzari extrem de mare in Bucuresti, dar care se lasa asteptat in provincie, acest hatch cu preturi care sfideaza criza se ia la tranta prin dotari si calitatea imbinarii cu Volkswagen Golf 6.
Distribuie pe Facebook


Si stiti ce? Daca lasam la o parte faptul ca pe masina, langa Ceed, sta scris Kia, aceasta masina este chiar un adevarat succes in segmentul de piata in care concureaza: Ford Focus, Renault Megane, Opel Astra si nu in ultimul rand VW Golf 6.

Noua varianta beneficiaza de redesenarea grilei fata, a farurilor, a oglinzilor laterale care includ mai nou si semnalizarile (dreapta-stanga), un nou spoiler si proiectoare de ceata mult mai indraznete ca aspect.


In partea din spate, se pare ca vom vedea stopuri pe leduri, nu ca actualele stopuri nu ar fi si ele foarte interesante.

La interior, gasim noi butoane pentru comenzile audio si aer conditionat, un volan complet restilizat, un panou de bord si mai profesionist, precum si un altfel de schimbator de viteze.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Facelift reusit pentru Kia Ceed: prima imagine oficiala
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2009