Fanii au avut un soc la vederea noului muscle car. "Parca e un Hyundai"

Fanii au avut un soc la vederea noului muscle car. "Parca e un Hyundai"
  • Chevrolet a pregatit un facelift pentru gama Camaro
  • Noul model a starnit numeroase controverse cu design-ul sau
  • Gama de motorizari a ramas in mare neschimbata
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a fost lansata pe piata in urma cu mai putin de trei ani, cea de-a sasea generatie a modelului Chevrolet Camaro a primit deja un prim facelift.

Anuntata oficial la inceputul acestei saptamani, versiunea imbunatatita a muscle car-ului american a starnit numeroase controverse din pricina modificarilor suferite la nivel vizual.

Marele of al fanilor sportivei de peste Ocean are legatura cu modul in care a fost restilizata partea frontala, multi grabindu-se sa o asemene cu propunerea estetica a modelelor Hyundai.

Ce este drept, nici spatele noului Chevrolet Camaro nu a scapat de critici, de-aceasta data blocurile optice fiind cele indicate cu degetul pentru modul in care arata in urma acestui facelift.

Chevrolet Camaro Facelift

Nici macar o singura imagine a interiorului nu a fost publicata pana la momentul de fata, americanii vorbind in schimb despre aparitia unui sistem de infotainment de generatie urmatoare.

Sub capota, versiunea imbunatatita a muscle car-ului de peste Ocean mizeaza in continuare pe o gama variata de motorizari, formata din unitati cu patru, sase si, deloc surprinzator, opt cilindri.

De la modelul original provin si optiunile la nivel de cutie, inclusiv noul Chevrolet Camaro fiind comercializat atat in compania unei manuale cu sase rapoarte, cat si a unei automate cu zece trepte.

Pentru pasionatii de tehnologie, cutia automata cu zece trepte reprezinta doar inceputul; nu lipsesc din meniu nici dotarile de siguranta activa de ultima ora, precum Forward Collision Alert.

Totodata, sistemul de infotainment despre care discutam si anterior opereaza alaturi de un display tactil cu dimensiuni de pana la opt inch si poate primi update-uri over the air (OTA).

Chevrolet Camaro Facelift

Chevrolet Camaro Facelift

Chevrolet Camaro Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Chevrolet Camaro Facelift
mai multe