Fanii au cerut, Porsche a ascultat. Noua generatie 911 disponibila si cu transmisie manuala

Fanii au cerut, Porsche a ascultat. Noua generatie 911 disponibila si cu transmisie manuala
  • Cutie manuala pentru 911
  • Initial numai pe piata din SUA
  • Aceasta dotare nu costa in plus
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile anunta disponibilitatea unei transmisii manuale cu sapte trepte pentru anumite versiuni a lui 911. Clientii nu vor fi taxati suplimentar pentru aceasta dotare.

Cutiile de viteze automate au evoluat atat de mult incat transmisia manuala nu prea isi mai are rostul. Dar puristii nu vor sa renunte asa usor la aceasta din urma, tocmai de aceea mai sunt constructori de automobile sport care inca o mai ofera.

Porsche 911

De-acum incolo, si noua generatie Porsche 911 poate fi comandata cu o cutie manuala cu sapte trepte dar, initial, numai pe piata din Statele Unite ale Americii. Porsche a anuntat ca aceasta dotare va fi disponibila pe versiunile 911 Carrera S, 911 Carrera 4S, 911 Carrera S Cabrio si 911 Carrera 4S Cabrio.

Porsche 911

In cazul acestora, motorul boxer twin-turbo de 3.0 litri dezvolta 450 de cai putere si 530 Nm cuplu. Chiar daca puterea nu este livrata de celebra transmisie PDK, nemtii sustin ca masina accelereaza pana la 96 km/h in 4 secunde iar viteza maxima este de 306 km/h.

In plus, multumita constructiei mai simple a transmisiei, masa totala a versiunii de baza scade cu aproximativ 20 de kilograme.

Porsche 911

Porsche este cunoscut pentru pretul exorbitant pe care il cere chiar si atunci cand clientii renunta la anumite dotari, dar de aceasta data nemtii au anuntat ca cei care vor alege cutia manuala in defavoarea celei PDK nu vor fi taxati suplimentar.

Porsche 911

Porsche 911

Porsche 911

Porsche 911

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche 911
mai multe