Fanii au luat cu asalt noul Audi e-tron. Toti au fost atrasi de CAMERELE VIDEO care inlocuiesc oglinzile laterale

Fanii au luat cu asalt noul Audi e-tron. Toti au fost atrasi de CAMERELE VIDEO care inlocuiesc oglinzile laterale
  • Noul Audi e-tron a debutat public la Paris
  • Este primul model electric din istoria companiei
  • Poate fi comandat si fara oglinzi laterale
Distribuie pe Facebook

Asa cum a promis, constructorul german de automobile a adus noul SUV e-tron la Paris. Este prima data cand fanii pot sa vada indeaproape primul model complet electric in istoria Audi.

Dupa ce a publicat, cu cateva saptamani in urma, primele informatii si imagini oficiale cu noul e-tron, Audi expune SUV-ul complet electric in cadrul Salonului Auto de la Paris pentru a putea fi studiat si admirat indeaproape de catre fani.

Audi e-tron

Atractia principala sunt, desigur, camerele video care inlocuiesc oglinzile laterale. Imaginile filmate in timp real sunt redate pe doua display-uri de dimensiuni reduse montate in habitaclu, in usile din fata mai exact.

Audi e-tron

Restul de trei ecrane prezente in interiorului noului Audi e-tron sunt pentru ceasurile digitale de bord, pentru sistemul multimedia si, nu in ultimul rand, pentru sistemul de climatizare. Prin eliminarea butoanelor fizice, inginerii germani au reusit sa obtina in primul rand un interior aerisit si cu un aer modern.

Audi e-tron

Primul model electric din istoria Audi masoara 4.900 de milimetri lungime, 1.930 milimetri latime si 1.666 mm in inaltime. Sistemul de propulsie este compus din doua motoare electrice care dezvolta echivalentul a 355 de cai putere si 561 Nm cuplu. Prin comutarea selectorului din modul D in modul S este activat modul "Boost" care creste puterea la 402 cai si 664 Nm pentru maximum 10 secunde.

Audi e-tronAudi e-tron

Pachetul de baterii are o capacitate de 95 kWh iar autonomia ar fi de peste 400 de kilometri. Nu putem spune o cifra exacta pentru ca Audi nu a publicat-o nici pana acum. A precizat insa ca bateriile pot fi incarcate pana la 80% in numai 30 de minute de la o statie cu incarcare rapida si ca SUV-ul dispune si de un sistem de recuperare a energiei la franare.

Audi e-tron

Acesta intra in functiune atunci cand cel de la volan ridica piciorul de pe pedala de acceleratie si nu calca frana. Sistemul poate creste autonomia cu pana la 30% in functie de stilul de condus al fiecaruia.

Audi e-tron

Noul Audi e-tron a intrat deja in productie la uzina din Bruxelles, iar pretul de pornire pentru piata din Germania este de 79.900 de euro.

Audi e-tron

Audi e-tron

Audi e-tron

Audi e-tron

Audi e-tron

Audi e-tron

Audi e-tron

Audi e-tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi e-tron
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2018