Fanii DeLorean sunt in extaz dupa ce masina lor preferata va reveni pe piata cu un motor nou si multe alte surprize

Fanii DeLorean sunt in extaz dupa ce masina lor preferata va reveni pe piata cu un motor nou si multe alte surprize
  • DeLorean Motor Company reinvie modelul DMC-12
  • Masina revine pe piata in anul 2017 cu multe imbunatatiri demne de secolul 21
  • Compania va produce aproximativ 300 de unitati
Distribuie pe Facebook

Compania din Texas, "DeLorean Motor Company", a declarat ca in 2017 va relansa pe piata cunoscutul model DMC-12 cu cateva imbunatatiri.

Nu exista pasionat care sa nu stie DeLorean-ul DMC-12 produs de compania americana in anii 80. Aceasta avea usi gull-wing, sasiu din fibra de sticla, o caroserie din inox si un "rol principal" in trilogia "Back to the Future".

Desi considerat de multi un proiect extraordinar, masina a inceput sa paleasca cu timpul, in mare parte din cauza faptului ca nu era deloc fiabila. Dar acum, aceasta se intoarce pregatita pentru secolul 21.

Exteriorul va ramane acelasi dar parti importante precum sasiul, sistemul electric, motorul, franele, jantele si cauciucurile vor fi inlocuite.

Inginerii companiei americane au luat vechiul sasiu construit din otel acoperit cu o rasina speciala care sa impiedice coroziunea, care in timp s-a dovedit a fi o solutie nu tocmai buna, si l-au inlocuit cu unul de tip "NOS" acoperit in camp electric cu pulbere pentru a nu rugini.

Jantele originale pe 17 inci, vor fi inlocuite cu unele pe 18, care vor permite instalarea unor frane mai mari.

Una dintre cele mai mari probleme ale masinii a fost motorul, care pentru noua versiune va fi schimbat cu un propulsor V6 care sa dezvolte cel putin 300 sau 400 de cai putere. Deocamdata nu se stie de la care producator auto va veni acesta, dar DeLorean Motor Company au la momentul actual 3 optiuni.

Aceasta noua companie, care de curand a primit acordul guvernului federal pentru a construi aceste masini, a declarat ca va produce aproximativ 300 de unitati cu piesele pe care inca le au pe rafturi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2016