Fanii Nissan sunt in extaz. Japonezii tocmai au anuntat printr-un clip VIDEO un succesor pentru 370Z

Fanii Nissan sunt in extaz. Japonezii tocmai au anuntat printr-un clip VIDEO un succesor pentru 370Z
  • 370Z primeste un succesor
  • Motor V6 twin-turbo
  • Design retro
Distribuie pe Facebook

Constructorul nipon de automobile a publicat un clip video in care apar toate viitoarele noi modele, inclusiv un succesor pentru actualul 370Z. Cele mai multe voci sustin ca acesta va avea un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri.

In ziua de azi, cand toate masinile sport au motoare mici si/sau turboalimentate, Nissan-ul 370Z cu al sau motor V6 aspirat de 3.7 litri pur si simplu nu isi are rostul.

Despre un succesor care sa duca gama Z mai departe se vorbeste de mult timp dar oficialii constructorului nipon de automobile nu au dat vreodata indicii clare ca s-ar lucra la asa ceva. Pana acum.

Asta pentru ca in cel mai recent clip video publicat de Nissan, in care apar toate viitoarele modele, avem ocazia sa vedem pentru prima data succesorul lui 370Z. Da direct la secunda 0:30.

Momentan nu avem alte detalii despre mult-asteptatul model sport dar putem observa cateva aspecte cum ar fi forma retro, cu plafonul plonjat, care ne duce cu gandul la 240Z, farurile cu LED care pastreaza oarecum forma celor de pe 370Z sau aripile spate proeminente.

La interior va fi loc tot pentru doua persoane, ca si pana acum, insa calitatea materialelor folosite va creste.

Cat despre propulsorul pe care il va ascunde sub capota, cele mai multe voci vorbesc despre un V6 twin-turbo de 3.0 litri care ar urma sa livreze puntii spateintre 400 si 500 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2020