Fanii striga dupa o generatie noua, dar Nissan l-a modificat iar pe ici pe colo. Cum arata acum 370Z-ul

Fanii striga dupa o generatie noua, dar Nissan l-a modificat iar pe ici pe colo. Cum arata acum 370Z-ul
  • Nissan anunta cateva imbunatatiri pentru 370Z
  • Se regasesc numai pe versiunea coupe
  • Propulsorul V6 de 3.7 litri ramane neschimbat
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a anuntat o serie de imbunatatiri de care va beneficia sportiva 370Z. Sub capota, aceasta va avea acelasi propulsor V6 aspirat natural, de 3.7 litri.

Nissan-ul 370Z este un adevarat dinozaur in segmentul modelelor sport. Acesta a intrat in productie in urma cu mai bine de 8 ani, iar in tot acest timp a primit mai multe imbunatatiri, insa nicio generatie noua.

Chiar daca fanii marcii o cer disperati iar rivalii se indeparteaza din ce in ce mai mult, brand-ul asiatic simte ca inca nu este timpul pentru o astfel de schimbare. In schimb, 370Z-ul a primit din nou cateva...ai ghicit, retusuri pe ici pe colo.

2018 Nissan 370Z

La exterior, modelul sport propune acum blocuri de lumini fata si spate cu tenta fumurie, manere negre pentru deschiderea usilor, partea de jos a spoiler-ului fata finisata in aceeasi culoare, un nou set de jante de 19 inch si o noua nuanta exterioara Red Metallic.

2018 Nissan 370Z

Interiorul a ramas neschimbat, inafara sistemului de infotainment NissanConnect Premium, care beneficiaza acum de un display touchscreen de 7 inch, DVD player, camera de marsarier si navigatie integrata. Desigur, acest echipament este inclus pe lista de dotari optionale.

In timp ce majoritatea sportivelor trec pe motoare turbo, 370-ul Z ramane cu acelasi propulsor V6, aspirat natural, de 3.7 litri. Acesta dezvolta 344 de cai putere si 371 Nm la 5200 de rotatii pe minut, pe care ii transmite integral puntii spate.

2018 Nissan 370Z

Totusi, inginerii au facut unele schimbari la capitolul tehnic, in sensul ca ambreiajul vechi a fost inlocuit cu unul Exedy de inalta performanta. Potrivit japonezilor, acesta se va comporta mult mai bine la schimbarea intr-o viteza inferioara si va schimba mult mai precis treptele. Din pacate insa, aceasta imbunatatire va fi disponibila numai in compania unei transmisii manuale.

2018 Nissan 370Z

Nissan precizeaza ca toate aceste schimbari se vor regasi numai pe versiunea coupe a 370Z-ului, si ca variantele Roadster si Nismo vor ramane neschimbate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 August 2017