Foarte posibil sa devina cea mai frumoasa decapotabila de pe piata. Lexus lanseaza un LC Cabrio de serie

  • Ar urma sa debuteze la Goodwood
  • Preia gama de motorizari de la versiunea Coupe
  • Plafon retractabil din material textil
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii aparute in mediul virtual, japonezii de la Lexus se pregatesc sa lanseze un LC Cabrio de serie. Conceptul a fost prezentat la inceputul acestui an.

Privit ca fiind succesorul spiritual al celebrului LFA, Lexus LC a fost prezentat oficial in urma cu trei ani la Salonul Auto de la Detroit. Coupe-ul cu un design care intoarce toate privirile si un interior inclinat spre lux poate fi comandat inclusiv cu un motor V8 de 5.0 litri, aspirat natural.

Lexus LC Convertible Concept

Anul acesta, in cadrul aceluiasi Salon, japonezii au prezentat lumii intregi un concept care i-a facut pe fani sa viseze frumos. Si pe clienti, deopotriva. Este vorba despre LC Convertible Concept, un LC decapotabil dar cu acelasi design exterior desprins parca din filmele SF.

Lexus LC Convertible Concept

Acum, mai multe publicatii de specialitate sustin ca Lexus are toate intentiile sa produca in serie conceptul de care vorbeam mai sus, versiunea de strada urmand sa fie lansata la inceputul lunii iulie cu ocazia Goodwood Festival of Speed.

Lexus LC Convertible Concept

Vestea cea mai buna este ca LC Convertible de serie va prelua majoritatea caracteristicilor de design ale conceptului si, potrivit acelorasi surse, va avea un plafon retractabil din material textil.

Lexus LC Convertible Concept

Nu se cunosc prea multe informatii despre acest nou model de la Lexus, dar in ceea ce priveste gama de motorizari, cel mai probabil o va prelua de la versiunea Coupe. Asta inseamna ca va putea fi echipat atat cu unitatea V8, capabila de 478 de cai putere, dar si cu sistemul de propulsie hibrid.

Lexus LC Convertible Concept

Acesta din urma este format dintr-un motor V6 pe benzina de 3.5 litri, doua motoare electrice si un pachet de baterii litiu-ion. In totalitate, cel de la volan are la dispozitie 359 CP din partea acestui ansamblu.

Lexus LC Convertible Concept

Lexus LC Convertible Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lexus LC Convertible Concept
mai multe