Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda
Distribuie pe Facebook

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul anului urmator, mult anticipatul vehicul american a mai pregatit, printre altele, si o pereche de faruri cu LED. Plus un ecran curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite.

Inceputul toamnei curente marcheaza debutul unui nou Mustang, Ford publicand - zilele acestea, primele fotografii si informatiil oficiale cu cea de-a saptea generatie a legendarului sau autoturism cu doua portiere. Disponibil incepand de vara viitoare, la un pret momentan necunoscut, respectivul model sport ar trebui sa se remarce - la exterior, in special prin caracterul extrem de agresiv al partii frontale, acolo unde lista atractiilor principale culmineaza cu prizele uriase de aer.

Ford Mustang 2024

Ford Mustang 2024

Ford Mustang 2024

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, produsul companiei cu sediul peste Ocean - in Dearborn, Michigan, SUA, se va mai putea lauda, totodata, si cu o capota proeminenta, cu aripi laterale atent sculptate si jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch. Din peisaj nu lipsesc - oarecum inutil de mentionat, nici evacuarea cu doua ori patru tobe de esapament, in functie si de versiunea de motorizare pentru care s-a optat, difuzorul posterior de dimensiuni generoase sau setul de stopuri cu un numar de cate trei segmente verticale in dotare.

La interior, noul Ford Mustang Mk7 isi va intampina cumparatorii si cu un volan in trei spite, cu o parte inferioara plata, cu scaune marca Recaro si - daca mai trebuia precizat, ceasuri de bord digitale. Printre echipamentele puse la dispozitia clientilor - in standard ori optional, in functie varianta de echipare bifata, se mai numara si o instalatie audio de la B&O, o tapiterie din piele sintetica sau Micro Suede, incarcare wireless a telefonului mobil, Apple CarPlay, Android Auto etc.

Din punct de vedere tehnic, conducerea companiei producatoare anunta - cel putin in cazul aromei destinate publicului din State, atat o unitate turbo cu patru cilindri, de 2.3 litri, cat si un propulsor aspirat, V8, cu o capacitate de cinci litri. Seria vestilor bune continua cu o transmisie manuala cu sase rapoarte - cu functie Rev Matching, cu un diferential cu alunecare limitata de la Torsen, cu discuri de franare de pana la 390 de milimetri si o suspensie activa MagneRide.

Ford Mustang 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Ford Mustang 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2022