Ford a lansat pe Facebook editia speciala Ecosport Limited Edition

Ford a lansat pe Facebook editia speciala Ecosport Limited Edition
  • Ford lanseaza pe Facebook noul Ecosport Limited Edition
  • Automobilul are la baza versiunea de echipare Titanium
  • Preturile pornesc de la 16,995 lire, adica crica 20.000 euro
Distribuie pe Facebook

Compania Ford a decis sa lanseze noul Ford Ecosport Limited Edition pe platforma de socializare Facebook si cu siguranta nu regreta aceasta decizie. In doar cateva zile de la popularizarea campaniei, cererile au inceput sa curga de la potentialii clienti.

Caracteristicile noului Ford Ecosport Limited Edition

Toate cele 500 de exemplare - dintre care 120 sunt destinate pietei auto din Marea Britanie, avand astfel volan pe dreapta, ale noului Ford Ecosport Limited Edition au la baza versiunea de echipare Titanium, insa se bucura de multe alte dotari suplimentare exclusive, care suscita interesul cumparatorilor din mediul online.

Ford Ecosport Limited Edition

Un exemplu graitor este sistemul Ford SYNC AppLink, care permite controlul vocal asupra aplicatiilor smartphone-ului conectat la masina. Interesante mai sunt si jantele din aliaj de 17 inci, precum si tapiteria din piele care ofera interiorului un look elegant si clasic.

Noul Ford Ecosport Limited Edition pune la dispozitia publicului trei variante de motorizare: un motor EcoBoost de 1,0 litri 125 CP, un motor diesel de 1,5 litri de 91 CP, dar si un motor pe benzina de 1,5 litri si 112 CP.

Pretul de pornire pentru modelele din gama Ford Ecosport Limited Edition porneste de la 16,995 lire, echivalentul a circa 20.000 de euro.

Ford Ecosport Limited Edition

Lansare Ford EcoSport Titanium

Asemeni noului Ford EcoSport Limited Edition, modelul Ford EcoSport Titanium va ajunge la proprietarii sai incepand cu primavara anului 2014 si va surprinde prin jantele din aliaj de 16 inci, sine argintii de plafon, acces in masina fara cheie si Ford Power Start.

Alte dotari standard ale automobilului includ lumini de zi, inchidere centralizata cu telecomanda, 7 airbaguri, volan multifunctional din piele si conectivitate prin USB. Preturile pentru Ford EcoSport Titanium incep de la 14,995 lire (circa 17.800 de euro) si pot creste pana la 17,945 lire (aproximativ 21.300 de euro).

Ford Ecosport Limited Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2013