Ford aduce patru noi modele la Frankfurt

Ford aduce patru noi modele la Frankfurt
Desi editia 2011 a Frankfurt Motor Show se afla la mai bine de o luna distanta, primele informatii cu ceea ce urmeaza sa vedem la salonul auto german au inceput deja sa apara.
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, cei de la Ford ne anunta astazi ca in luna septembrie, la Frankfurt Motor Show 2011, vor dezvalui nu mai putin de patru noi masini, printre care si un model de performanta. Desi nu se cunoaste inca despre ce poate fi vorba, se pare ca cel din urma face referire la viitoarea generatie a hot-hatch-ului Focus ST - model ce ar putea fi propulsat de un motor supraalimentat de doi litri si aproximativ 250 cai putere.

Al doilea pe lista ar putea fi un studiu de design, ce urmeaza a prefigura cel mai probabil urmatoarea generatie a modelului de clasa medie Ford Mondeo. In ceea ce priveste celelalte doua modele ramase, aici avem trei posibilitati - printre care se numara si versiunea de serie a conceptului B-Max, dezvaluit in primavara acestui an la Geneva Motor Show. De pe lista cu debuturi posibile nu lipseste insa nici versiunea de performanta ST a micului Ford Fiesta.

Ultima, dar nu cea din urma, ar putea fi chiar o versiunea de productie a conceptului Vertrek, model dezvaluit in premiera mondiala la inceputul acestui an.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 August 2011