Ford anunta preturile 'noului' Mondeo

Ford anunta preturile 'noului' Mondeo
  • Noul Ford Mondeo ajunge in showroom-uri peste doua luni
  • Modelul va fi disponibil in schimbul unei sume de 27.150 euro
  • Clientii au de ales intre motoare pe benzina, motorina si hibrid
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru cei aflati in cautarea unui automobil de clasa medie. Amanat vreme de aproximativ doi ani, "noul" Ford Mondeo este pe cale sa-si faca in cele din urma aparitia in showroom-urile constructorului american. Data marelui eveniment? Octombrie 2014.

Dezvaluit in premiera mondiala in toamna anului 2012, in cadrul Salonului Auto de la Paris, noul Ford Mondeo a reusit sa atraga numerosi adepti de partea sa, atat prin design-ul sau exceptional, cat si prin motorizarile eficiente, dar in acelasi timp performante. Criza instalata la nivelul industriei auto si alte cateva probleme neprevazute au intarziat startul vanzarilor celei de-a patra generatii a popularului automobil de clasa medie, neplacuta situatie ajungand in cele din urma la final.

Ford Mondeo - Galerie Foto

Ford Mondeo - Galerie FotoFord Mondeo - Galerie Foto

Nu stim cum vor percepe potentialii clienti aceasta intarziere de doi ani, insa nu mai exista nici un fel de dubiu: noul Ford Mondeo va ajunge in showroom-urile constructorului american incepand cu luna octombrie, in trei versiuni de caroserie: sedan, hatchback si break. Conform informatiilor disponibile la acest moment, cea de-a patra generatie a popularului automobil de clasa medie va oferi la momentul lansarii doar doua variante de echipare, Trend si Titanium, alte doua - Ambiente si Business - fiind asteptate in 2015.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Ford Mondeo promite trei unitati supraalimentate pe benzina, cu capacitati de 1.0, 1.5 si, nu in ultimul rand, de doi litri. Cei care pun accentul pe eficienta vor avea la dispozitie atat doua motoare turbodiesel - unul de 1.6 litri, iar altul de doi litri, cat si un model pus in miscare de un tren de propulsie hibrid, ce se poate lauda cu emisii de dioxid de carbon de aproximativ 99 de grame per kilometru.

Cea de-a patra generatie a popularului automobil de clasa medie se va bucura in standard de faruri Full LED, printre atractiile sale principale facandu-si loc si alte dotari remarcabile, precum volan incalzit, ajustabil in mod electric si cu functie de memorare a pozitiei, scaune multicontur cu functie de masaj, centuri cu airbag pentru locurile spate si sisteme de siguranta de ultima ora. Totul vine insa cu un pret: de la 27.150 euro.

Ford Mondeo - Galerie FotoFord Mondeo - Galerie Foto

Ford Mondeo - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Ford Mondeo - Galerie Foto
mai multe