Ford anunta specificatiile finale ale Mustang-ului de Europa

Ford anunta specificatiile finale ale Mustang-ului de Europa
  • Ford anunta specificatiile finale ale Mustang-ului de Europa
  • Versiunea EcoBoost ofera 317 cai putere si 432 Newton-Metri
  • Varianta GT se lauda cu un V8 de cinci litri si 421 cai putere
Distribuie pe Facebook

Tot ce trebuie sa stii despre valorile maxime ale celor doua propulsoare disponibile, despre timpul in care se realizeaza acceleratia de la 0 la 100 km/h si, nu in ultimul rand, despre cantitatea de benzina necesara parcurgerii clasicei distante de 100 de kilometri.

Mult a fost, putin a mai ramas. Cea de-a sasea generatie a legendarului Mustang se apropie cu pasi repezi de showroom-urile europene, astfel ca oficialii Ford s-au grabit sa publice cifrele si numerele exacte ce vor fi livrate viitoriilor clienti de pe Batranul Continent.

Dupa cum precizam si anterior, versiunea de baza a muscle-car-ului american vine la pachet alaturi de o motorizare turbo de 2.3 litri, ce produce aproximativ 317 CP si 432 Nm - adica suficient pentru ca primii 100 km/h sa soseasca dupa doar 5.8 secunde.

Daca varianta EcoBoost nu este insa indeajuns de capabila pentru gusturile si dorintele tale, ei bine... atunci afla ca cea de-a sasea generatie a legendarului Mustang poate fi comandata si intr-o aroma GT, livrata impreuna cu un V8 de cinci litri, 421 CP si 530 Nm.

In cazul de fata, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h este de numai 4.8 secunde. Partea proasta este ca, conform oficialilor Ford, in acelasi caz de fata vei fi nevoit sa alimentezi cu 5.5 litri de carburant mai mult la fiecare 100 de kilometri - 13.5 vs. 8.0 l / 100 km.

Important de precizat, toate specificatiile insiruite aici au fost obtinute de cea de-a sasea generatie a legendarului Mustang in caroseria Fastback si cu ajutorul cutiei manuale in sase rapoarte. Cum se schimba ecuatia atunci cand discutam despre versiunea Cabrio sau cea automata, ramane inca un mister.

Drept urmare, ne indreptam rapid catre final si anuntam ca muscle car-ul american va fi construit la fabrica Ford din Flat Rock, Michigan, inclusiv in varianta pentru Europa. Conform informatiilor disponibile la acest moment, primele exemplare vor ajunge pe Batranul Continent chiar in luna iulie a anului in curs, clientii britanici fiind in schimb nevoiti sa astepte pana in octombrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2015