FORD BRONCO se intoarce! NOUL MODEL a debutat oficial!

FORD BRONCO se intoarce! NOUL MODEL a debutat oficial!
  • FORD BRONCO se intoarce!
  • NOUL MODEL a debutat oficial!
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare incepand cu primavara anului viitor, mult anticipatul off-roader american va fi oferit in multiple versiuni de caroserie, atat cu doua, cat si cu patru portiere.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul Ford Bronco a debutat oficial in cursul serii de ieri. Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum celebrul Jeep Wrangler, mult anticipatul off-roader american este construit aparent pe aceeasi platforma precum camioneta Ranger si dispune de o garda la sol de aproximativ 29.4 centimetri, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Meniul tehnic continua cu doua motorizari turbo apartinand celebrei familii de propulsoare Ecoboost, viitorii clienti avand de ales intre o unitate I4 de 2.3 litri - cu 270 CP, plus 420 Nm sub capota, si un motor V6 cu capacitatea cilindrica de 2.7 litri, gandit special pentru a livra 310 CP, dar si 542 Nm.

Ford Bronco

Ford Bronco

In cazul in care mai era cumva necesara o asemenea precizare, noul model Ford Bronco ofera in standard un sistem de tractiune integrala, mult anticipatul off-roader american propunand chiar doua optiuni diferite la acest capitol. O situatia similara se regaseste inclusiv la nivelul cutiei de viteze, unde marea batalie se da intre o transmisie manuala cu sapte rapoarte si una automata in zece trepte.

Pe plan estetic, principalul punct de atractie ar trebui sa-l reprezinte design-ul patratos al caroseriei cu plafon si portiere (doua sau patru) detasabile, insa nu vor trece neobservate nici blocurile optice frontale cu aspect rotunjit ori jantele insotite de anvelope cu un diametru de pana la 35 de inch.

La interior, noul Ford Bronco imbina elementele retro cu cele functionale - vezi tapiteria impermeabila, butoanele rezistente la apa etc - dar si tehnologia de ultima ora. Ca mai toate modelele lansate in ultima vreme, mult anticipatul off-roader american se bucura de instrumente de bord digitale, un display central cu functie tactila si diagonala de pana la 12 inch, camera de 360 de grade s.a.m.d.

Startul rezervarilor s-a dat deja, insa asamblarea la fabrica din Wayne, Michigan nu va debuta mai devreme de inceputul anului 2021, astfel ca primele exemplare vor ajunge in showroom-uri abia primavara viitoare, se mai specifica in comunicatul oficial de presa publicat in cursul serii de ieri.

Ford Bronco

Ford Bronco

Ford Bronco

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Ford Bronco
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2020